Hobby a stavebniny


Vaše dieťa sa nedokáže sústrediť? Zmeňte farby v detskej izbe

Farby na psychiku vplývajú oveľa viac, ako si myslíte. Predovšetkým nevyzretá detská psychika môže pod vplyvom nevhodne zvolených farieb a ich kombinácií trpieť. Dôsledky sa prejavia napríklad v nesústredenosti, podráždenosti alebo v podobe smútku. Je nesmierne dôležité, aby ste dbali na výber správnych farieb hlavne v detskej izbe. Ktoré farby deti povzbudia a ktoré naopak tlmia ich energiu?

Čitať viac…

5 pomôcok, ktoré nesmú chýbať žiadnemu záhradkárovi

Po dokončení stavby konečne prichádza na rad záhradka. Zvelebenie predzáhradky a pozemku za domom môžete zveriť do rúk záhradným architektom alebo sa do prác pustiť sami. Svojpomocná práca má dva bonusy – pri práci sa zrelaxujete a výsledky vás budú tešiť viac ako hotová záhradka. Ktoré pomôcky by vám ako začínajúcemu záhradkárovi nemali chýbať?

Čitať viac…

V každej záhrade sa zíde kvalitný rebrík

Nielen počas oberania ovocných stromov alebo strihaní kríkov sa vám v záhrade zíde rebrík. V záhrade i okolo domu je stále veľa práce a niektoré z prác sa realizujú vo výške. Je zrejmé, že bez rebríka sa majitelia rodinných domov a väčších záhrad nezaobídu. Na výber máte veľké množstvo hobby rebríkov, ktoré iste splnia vaše potreby do bodky.

Čitať viac…

Stavba domu – čo vás čaká pri vonkajších dokončovacích prácach

Možno máte projekt vysnívaného domčeka ešte len v hlave, možno na papieri alebo dokonca domček už stojí. Vo všetkých troch prípadoch sa budete tešiť na úplný koniec, kedy vlastne stojíte na prahu nového domu a čaká vás len zopár dokončovacích prác. Dnes si povieme, čo všetko vás čaká pri dokončovacích prácach v exteriérovej časti.

Čitať viac…

5 otázok a odpovedí pred vymaľovaním bytu

Pred maľovaním stien bytu nestojíte len pred dilemou, aký farebný odtieň vybrať. Farba je viac menej vecou vkusu, a ak sa vám páči hoci aj ružová, tak si pokojne natrite steny ružovou. V byte budete bývať vy a nie váš sused. Viac otázok sa vám iste rodí v hlave ohľadom druhov farieb. Nasledujúce otázky trápia ľudí pred vymaľovaním stien bytu najčastejšie.

Čitať viac…

Prispôsobte farby v domácnosti Vášmu znameniu zverokruhu

Farby dokážu ovplyvniť vašu náladu, povzbudiť alebo naopak vyvolať únavu. Odbor, ktorý sa zaoberá pôsobením farieb na ľudskú psychiku sa volá colorterapia. Nejde o žiadny výmysel, ale o vedecky podložené fakty podporujúce ideu, že farby vo vašom okolí by ste si mali vyberať s rozumom. Ak výber farieb v domácnosti podriadite aj vášmu znameniu zverokruhu, dosiahnete harmóniu a budete sa každý deň cítiť skvele.

Čitať viac…

Nudí vás pohľad na prázdne steny? Vyzdobte ich!

Niekto preferujte strohý štýl v dizajne interiéru a iného nudia holé steny alebo skoro prázdna miestnosť. Ak patríte do druhej skupiny ľudí, tak iste uvažujete o tom, ako spraviť váš domov útulnejší bez veľkej investície. Jednou z možností je výzdoba stien. Dekorácie, ktoré sa dajú nalepiť či pripevniť na steny nie sú drahé, ale vyzerajú veľmi efektne. Inšpirujte sa našimi tipmi na výzdobu stien a už nikdy sa pri pohľade na ne nebudete nudiť.

Čitať viac…

Aká podlaha je vhodná do kuchyne?

Kuchyňa je miestnosťou, kde sú ohrozené hlavne steny a podlaha. Pri varení môže nedopatrením prsknúť olej a iné nečistoty na steny či na zem.

Čitať viac…

Plot nemusí byť len kovový. Aké máte možnosti vo výbere?

Po dokončení stavby sa skôr či neskôr budete musieť zaoberať tým, ako ohradiť váš pozemok. Pletivo použité počas stavby nie je estetické a ani bezpečné. V oblasti materiálov pre výrobu oplotenia máte vskutku z čoho vyberať. Klasické kovové ploty, prírodné drevené alebo moderné plastové? Aké vlastnosti majú jednotlivé materiály?

Čitať viac…

Pri rekonštrukcii interiéru nezabudnite na drevo

Pred rekonštrukciou interiéru veľa ľudí bojuje s dilemou, či vsadiť na moderný štýl, alebo sa pustiť do rekonštrukcie v tradičnom štýle. V súčasnosti je trendom mať všetko maximálne moderné, strohé a vyrobené zo studeno vyzerajúcich materiálov. Ak sa vám takýto trend páči, tak pokojne použite pri rekonštrukcii betón, plast, železo alebo sklo. Túžite po domove, ktorý vám bude pripomínať návštevy u starých rodičov? Vsaďte do interiéru čo najviac drevených prvkov.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,