Zdravie a krása


Oplatí sa kúpiť darčekovú kazetu? Možnosti darčekových kaziet

Darčeková kazeta je originálny a praktický spôsob, ako obdarovať svojich blízkych, priateľov, kolegov alebo obchodných partnerov. Darčeková kazeta je súbor viacerých darčekov, ktoré sú zladené podľa témy, farby, vône alebo iného kritéria. Ide o ideálny darček na rôzne príležitosti.

Čitať viac…

5 tipov na pôsobivé valentínske darčeky pre partnerku

Valentín sa blíži a možno si lámete hlavu na tým, čím by ste potešili svoju polovičku. Nie je to jednoduché vybrať ten správny darček, ktorý vyjadruje vaše city a zároveň zapadá do vášho obmedzeného rozpočtu. Preto sme pre vás pripravili 5 tipov na valentínske darčeky pre ženu, ktoré ju určite potešia a vás nezruinujú.

Čitať viac…

Chcete zmeniť farbu vlasov? Farby na vlasy podľa typu pleti

Zmena farby vlasov je jedným z najjednoduchších a najrýchlejších spôsobov, ako oživiť svoj vzhľad a vyjadriť osobnosť. No nie každá farba sa vám bude hodiť. Ako si vybrať tú správnu farbu na vlasy, ktorá podčiarkne vašu krásu a zvýrazní vaše prednosti? Podľa odborníkov záleží najmä na tom, aký máte typ pleti.

Čitať viac…

Farby ba vlasy, ktoré sú túto sezónu maximálne in

Každá sezóna prináša nové trendy nielen v módnych kolekciách, ale aj v oblasti farbenia vlasov. Farby na vlasy dokážu transformovať vzhľad a dodať úplne nový imidž. Preto je veľmi dôležité držať krok s momentálnymi trendmi farbenia vlasov. Ktoré farebné odtiene sú v tejto sezóne maximálne in?

Čitať viac…

5 tipov na vianočné kozmetické darčekové kazety

Vianoce sú obdobím radosti, lásky a rozdávania darčekov. Pre milovníkov krásy a kozmetiky je ideálnym darčekom kozmetická kazeta. Štýlové balenia plné kozmetických produktov nepochybne potešia každého člena rodiny. Nasledujúcich 7 tipov na vianočné kozmetické darčekové kazety vás budú pri nákupoch inšpirovať.

Čitať viac…

Čo musí obsahovať kvalitná kozmetika?

Poznáte ten pocit, keď hľadáte pre seba ideálnu kozmetiku, no neviete si vybrať, nakoľko je na trhu dostupných príliš veľa produktov? Poprípade veľakrát stojíte pred regálom, alebo si prezeráte produkty online, no stále neviete, čo je pre vás vhodné. V tomto článku popíšeme základy, ktoré vám pomôžu odlíšiť kvalitnú kozmetiku od bežnej.

Čitať viac…

Suché a poškodené vlasy – ako ich ošetriť?

Dve obdobia v roku sú pre vlasy rizikové, ide o leto a zimu. V lete sú vlasy vysušené a polámané z dôvodu slnečného žiarenia. V zime im škodia nízke teploty, prechody zo zimy do tepla i nosenie čiapok. Napriek všetkým uvedeným okolnostiam je možné dosiahnuť to, aby ste mali vlasy vždy v top stave. Cestou k pekným vlasom sú masky na vlasy. Ako ošetriť suché a poškodené vlasy pomocou masiek?

Čitať viac…

Kozmetické minimum na letnú dovolenku

Pobaliť sa na dovolenku môže byť problematické, a to hlavne u žien. Ak náhodou letíte letom, v ktorom máte zaplatenú len príručnú batožinu, ide o ešte väčšiu výzvu. Na dovolenke nepotrebujete kvantum kozmetických prípravkov. Pekný tón pokožke a pleti dodá slniečko. Napriek tomu si do kozmetického vrecúška pribaľte nasledujúcich 5 prípravkov.

Čitať viac…

Ako v lete nádherne voňať po celý deň

V lete počas horúčav je ťažké zostať svieži a voňavý po celý deň. Peknú vôňu a pocity sviežosti vám pomôžu dosiahnuť vhodne vybrané kozmetické prípravky. Parfumy, deodoranty, spreje na vlasy a osviežovače pokožky by nemali chýbať vo vašej domácej drogérii. Povedzme si niečo bližšie, ako tieto prípravky vybrať a ako ich používať.

Čitať viac…

Viete, ako používať prípravky na opaľovanie?

Krém, sprej alebo olej na opaľovanie? Je len na vás, aká konzistencia vám vyhovuje. Dôležité je, že sa v lete natierate. Ochrana pokožky pred spálením je jedinou ochranou proti strašiaku menom rakovina kože. Bez ochrany pokožka rýchlo starne, zjavujú sa na nej nenávidené vrásky a pigmentové škvrny. Nanášanie prípravkov na opaľovanie má svoje pravidlá, ktoré musíte počas používania dodržiavať.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,