Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe alebo registrácii sú úplne dôverné. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.bugy.sk, spoločnosť BAZ s. r. o. neposkytuje osobné údaje tretím stranám, okrem prepravnej spoločnosti výhradne pre doručenie objednávky, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly. Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a internetový obchod Bugy.sk ich nebude ďalej spracovávať.

Ak ste súhlasili so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe, súhlasili ste so zhromaždením získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytnutia zliav. Svoj súhlas môžete kedykoľvek písomne odvolať zaslaním "Odvolania so spracúvaním osobných údajov".

Ak ste súhlasili so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely, súhlasili ste so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu. Svoj súhlas môžete kedykoľvek písomne odvolať zaslaním "Odvolania so spracúvaním osobných údajov", pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme.

Svoje osobné údaje si môžete kedykoľvek skontrolovať a zmeniť po prihlásení sa na stránke www.bugy.sk v časti "Môj profil".

Celý postup ako sa pracuje so spracovaním osobných údajov si môžete prečítať v OBCHODNÝCH PODMIENKACH.

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz "zrušiť zasielanie newsletterov", po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. pošlite žiadosť na email obchod@bugy.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese obchod@bugy.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.