Nudí vás pohľad na prázdne steny? Vyzdobte ich!

Biele alebo farebné steny?

Niekedy stačí, aby ste zmenili farbu stien a zmeníte celé vyžarovanie miestnosti. Biela farba na stenu je síce stále in, ale ak máte daný priestor zariadený stroho, tak je lepšie pri maľovaní stien vsadiť na iné farebné kombinácieFarba na stenu môže byť veselá vďaka miešaniu farieb. Alebo skúste každú stenu vymaľovať inou farbou. Ak ste zdatní v kreslení, navrhnite si vlastné šablóny a vytvorte na stene geometrické tvary.

Optické zväčšenie priestoru

V malých bytoch odporúčame na steny zavesiť zrkadlá. Buď si kúpte zrkadlá so zaujímavým rámom alebo ich vyzdobte. Môžete okolo zrkadla zavesiť umelé kvety alebo do okolia pozapichovať bambus. Skvelou ideou je osvieženie zrkadla nalepenými fotografiami a LED pásikmi, ktoré zároveň poslúžia ako doplnkové osvetlenie.

Využite priestor na stene

Pre majiteľov malých bytov máme ešte jeden tip. Iste v malom priestore hľadáte každý voľný kúsok miesta, aby ste ho využili ako odkladací priestor. Takéto miesto nájdete aj na stene. Stačí, aby ste skrinky alebo police pripevnili na steny a nie ich postavili na zem. Veľmi trendovo vyzerajú poličky, ktoré ako keby ledabolo zavesíte na rôzne miesta v izbe alebo si kúpte poličky v atypickom tvare.

Obrazy a plagáty

Úplnou klasickou, ktorá bude vždy in sú obrazy. Tie však čoraz častejšie nahrádzajú vkusné fotografie v rámoch alebo plagáty. Plagáty či fotografie je možné neustále premiestňovať a vytvoriť z nich koláž podľa vašej momentálnej nálady. Sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré sa na stenu lepia pomocou špeciálnej hmoty. Po odlepení na stene nezostanú fľaky a plagát sa dá opätovne použiť.

Nielen tapety patria na stenu

Posledným našim tipom sú tapety. V súčasnosti sa dajú zakúpiť tapety, ktoré vyzerajú reálne až živo. Razom sa prenesiete do džungle či k moru. Nalepte si takúto tapetu v spálni pred posteľ a bude sa vám krásne usínať. Ak sa vám nepáčia tapety, skúste na stenu pripevniť koberec, ktorý izbu preteplí.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,