Hobby a stavebniny


DIY projekty: Domáce farbenie oblečenia

Milujete individuálne prejavy v móde? Vyskúšajte sa doma pohrať s farbami na textil. Vlastnoručné farbenie textílií je populárnou formou prejavu osobného štýlu. Farbenie textílií doma je nielen ekonomický spôsob zmeny šatníka, ale aj skvelý spôsob, ako prejaviť svoju kreativitu. Experimentujte s farbami, technikami a nebojte sa bláznivých kombinácií. Ak máte chuť oživiť oblečenie jedinečnými vzormi a farbami, inšpirujte sa nasledujúcimi návodmi.

Čitať viac…

Súčasné trendy v oplotení

Každý majiteľ domu túži po tom, aby estetika a funkčnosť išli v prípade dizajnu domu ruka v ruke. Platí to aj pre svet plotov, ktorý si posledné desaťročia prešiel veľkými zmenami. Vývoj výroby plotov odzrkadľuje súčasné potreby a túžby spotrebiteľa. Posun nastal od tradičných drevených plotov po moderné inteligentné riešenia. Nové technológie, inovácie v dizajne a hľadanie udržateľných riešení vytvárajú trendy vo všetkých sférach stavebníctva.

Čitať viac…

Porovnanie hliníkových a drevených rebríkov. Kde ich využijete?

Rozhodnutie o kúpe typu rebríka závisí na viacerých faktoroch - od praktickosti a bezpečnosti po estetiku a materiálové vlastnosti. Dvaja hlavní hráči na trhu rebríkov, drevené a hliníkové, predstavujú dva úplne odlišné typy po stránke dizajnu i funkčnosti. Medzi drevenými a hliníkovými rebríkmi sú priepastné rozdiely, a preto zvážte vaše potreby, možnosti uskladnenia a finančné možnosti.

Čitať viac…

Moridlo a lazúra na drevo – aký je rozdiel?

Ak máte drevené povrchy vo vnútri alebo zvonku domu, musíte s nimi zaobchádzať samozrejme opatrne, aby ste zaistili ich dlhodobú životnosť. Drevo môže byť mimoriadne pevným a odolným materiálom, ak sa o neho správne a dôkladne staráte. Našťastie, existuje niekoľko užitočných výrobkov, ktoré môžete použiť na to, aby vaše drevené povrchy boli zdravé a kvalitné aj po nasledujúce roky. Čo by ste povedali na moridlá či lazúry na drevo?

Čitať viac…

Viete ako sa správne starať o drevo?

Aj vy ste sa rozhodli pre masívny nábytok? Drevo patrí medzi tradičné materiály, ktoré si nájde miesto najmä v domoch a na chalupách, ale tiež bytoch. Mnoho ľudí vyhľadáva práve tento prirodzený materiál, ktorý je nenahraditeľný, a to nielen z hľadiska technických, ale aj dizajnových vlastností. Ako sa o drevo správne starať a na čo by ste nemali v žiadnom prípade zabudnúť?

Čitať viac…

Prečo ošetriť drevo olejom?

Drevo je jedným z najobľúbenejších prírodných materiálov, a to aj napriek tomu, že si vyžaduje náročnejšiu starostlivosť. Náročnejšiu pre nás v tom zmysle, ako sa vieme orientovať v ponuke ochranných a opravných náterov na drevo. Zatiaľ čo jedni nedajú dopustiť na vosk a lak na drevo, iní uprednostňujú olejový náter. Prečo ošetrovať drevo práve olejom?

Čitať viac…

Ako vybrať rebrík pre práce okolo rodinného domu a v záhrade

Pri vykonávaní údržby v okolí rodinného domu alebo počas prác v záhrade budete potrebovať kvalitný rebrík. Rebrík je nevyhnutným nástrojom pri prácach vo výške. Ani nepomyslite na to, že by ste ho nahradili stoličkou. Majte na zreteli bezpečnosť, ktorú vám zabezpečí jedine stabilný rebrík. Ktoré hlavné faktory je potrebné zvážiť pri výbere hobby rebríka?

Čitať viac…

Ako renovovať drevené okná svojpomocne

Renovácia starých drevených okien môže byť zdanlivo zdĺhavý proces, no so správnym postupom a náradím môže byť táto úloha potešením. Staré drevené okná majú kúzlo, ktorému podľahlo veľa ľudí a ani za nič ich nevymenia za plastové. Renovačný proces im môže vrátiť ich pôvodnú krásu a zároveň zvýšiť energetickú účinnosť. Prinášame vám návod, ako renovovať drevené okná svojpomocne.

Čitať viac…

Na čo si dávať pozor pri plotoch z dreva

Drevené ploty si udržiavajú popredné miesto zo všetkých materiálov využívaných na výstavbu oplotenia. V kombinácii s kovom, kameňom i betónom budú vždy vyzerať úchvatne a dodajú exteriéru domu krásny vzhľad.

Čitať viac…

Jesenná údržba kovového plota

Plot je bariérou, ktorá chráni vaše súkromie pre očami cudzích ľudí a vymedzuje obytný priestor. Okrem toho sú ploty estetickým prvkom exteriéru domu.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,