Aká podlaha je vhodná do kuchyne?

Takéto znečistenie dokáže niektoré povrchy nenávratne poškodiť. Je preto nutné, aby ste do kuchyne vybrali podlahu, ktorá odolá nečistotám a vyššej záťaži v podobe masívnej kuchynskej linky. Samozrejme, že je dôležité, aby kuchynská krytina splnila aj vaše požiadavky na estetiku. Z akých podláh do kuchyne si môžete vybrať?

Betónová podlaha

Pri vyslovení slova betón si možno predstavíte nepekný a krivý sivý povrch. Kvalitné povrchové spracovanie betónu pomocou farebných výsypov je zárukou, že povrch nebude plný nerovností a puklín. Betónové podlahy nemusia byť počas ich používania zafarbené len do jedného odtieňa. Farba na betón zmení podlahu na nepoznanie a meniť ju môžete tak často, ako sa vám zacnie po zmene. Farby na betón nájdete v špecializovaných predajniach farby lakyNajväčšou výhodou betónových podláh je ich cena, odolnosť a dlhá životnosť.

Keramická dlažba

Medzi najviac žiadané podlahové krytiny do kuchýň patrí keramická dlažba. Do kuchyne je tento typ podlahy ako stvorený, pretože dobre odoláva vlhkosti a má dlhú životnosť. Tento typ podlahy odporúčame tým z vás, ktorí si chcú dať do kuchyne nainštalovať podlahové kúrenie. Keramické dlažby je možné nájsť v rôznych farebných odtieňoch a s rozmanitou povrchovou úpravou. Je veľmi ľahké zladiť keramickú dlažbu so zvyškom vybavenia kuchyne. Nevýhodou keramiky je jej studený povrch a horšie čistenie spár.

Laminátová podlaha

Z hľadiska ceny je laminátová podlaha veľmi dobrou voľbou. Pozor však na to, že do kuchyne si musíte zakúpiť špeciálny laminát, ktorý sa vyrába zo širšej a hustejšej HDF dosky. Vďaka takejto úprave laminát dobre odolá vlhkosti i mechanickému poškodeniu. Poteší vám tiež fakt, že laminátová podlaha sa veľmi dobre udržiava a jednoducho čistí.

Vinylová podlaha

Vinylové podlahy sa posledné roky stali hitom, ktorý nesmie chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Tieto podlahy v sebe kombinujú skvelé vlastnosti a priaznivú cenu. Položenie vinylovej podlahy však nechajte na profesionáloch, pretože je nutné podklad podlahy dokonale vyrovnať. Pri kúpe vinylovej podlahy máte možnosť veľkého výberu farieb a dokonca je možné zvoliť i stupeň záťažovej triedy. Vyšší stupeň je zárukou enormnej odolnosti.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,