Hobby a stavebniny


Čím doma chrániť drevo a maľovať?

Prezradíme vám, ktoré prípravky vás pri starostlivosti o drevené prvky v domácnosti nesklamú aj kde si môžete zakúpiť základnú výbavu pre domáce maľovanie.

Čitať viac…

Farba fasády domu – ako si vybrať?

Fasáda je vizitkou každého domu, pretože v mysliach všetkých návštevníkov vytvára prvý dojem z vášho domova. Vzhľadom na túto skutočnosť je obzvlášť dôležité vybrať správnu farbu fasády, ktorá bude nielen neprehliadnuteľná, ale tiež kvalitná, a teda vydrží vám naozaj dlho.

Čitať viac…

Farby na kov, ako sa zorientovať pri výbere?

Čo sa týka maľovania, kov bol vždy jednou veľkou záhadou. Vo väčšine domácností sa však nachádzajú kovové povrchy; dvere, okná a dokonca aj nábytok. Zorientovať sa však pri výbere nemusí byť také jednoduché, ako sa môže spočiatku zdať.

Čitať viac…

Voľba interiérovej farby, ako na to?

Výber perfektnej farebnej schémy steny pre daný domov je nielen náročný, ale aj namáhavý. Ako sa zhodli viacerí odborníci, farba steny by mala zodpovedať a zároveň vyzdvihnúť osobnosť nielen domu, ale aj jeho obyvateľov. Výhodou je výber farebnej schémy stien na základe individuálnych predstáv, funkcie miestnosti či už existujúceho nábytku.

Čitať viac…

Výber vhodnej farby na drevo, čo si všímať?

Bez ohľadu na to, či je miestnosť veľká alebo malá, farba podlahy bude mať vždy zásadný vplyv na pocit, ktorý v miestnosti získate. Spôsob akým vyberáte vhodné odtiene farieb pre podlahu a steny, bude mať obrovský vplyv na atmosféru v miestnosti.

Čitať viac…

Ako sa zorientovať pri výbere rebríkov?

Rebríky sa dodávajú v niekoľkých hlavných prevedeniach, pričom všetky z nich sú prenosné, ale každý rebrík je vhodný na rôzne domáce projekty v interiéri alebo exteriéri, v nízkych alebo vysokých výškach. Aké typy rebríkov sú dostupné?

Čitať viac…

Čo potrebujete pre údržbu drevenej terasy?

Chcete vedieť, na aký typ produktov sa možno spoľahnúť v rámci starostlivosti o drevené terasy? Poradíme vám, aké prostriedky vám v tejto situácii môžu byť nápomocné aj odkiaľ a akým spôsobom sa dajú zadovážiť.

Čitať viac…

Rebríky pre domácnosti aj pre profesionálov

Prezradíme vám, čo by ste mali vedieť nielen o hliníkových rebríkoch, ale aj rebríkoch všeobecne s ohľadom na ich rozdelenie, vlastnosti a možnosti využitia.

Čitať viac…

Hľadáte kvalitný rebrík slovenskej výroby?

Spoznajte plne funkčné rebríky vyrobené na Slovensku so zameraním na ich charakteristiku, možnosti využitia a dostupné modely. Predstavíme vám tiež autorizovaného predajcu týchto rebríkov a jeho ďalší sortiment, ktorý vás môže zaujať.

Čitať viac…

Prečo uprednostniť ekologické fasádne farby?

Všetci túžime po útulnom a zdraviu prospešnom bývaní. Ak aj vy patríte k šikovným domácim majstrom, určite nedáte dopustiť na ekologické fasádne farby.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,