Rebríky pre domácnosti aj pre profesionálov

Čím sa vyznačuje rebrík z hliníka?
 

Na základe materiálu, z ktorého sú rebríky vyrobené ich rozdeľujeme do troch hlavných kategórií. Rozoznávame tak oceľové, drevené a hliníkové rebríky, obsluha ktorých nie je vôbec zložitá bez ohľadu na to, či sa s nimi pracuje v rámci elektrotechnického a strojárskeho priemyslu, pre účely stavebníctva alebo na domáce použitie. Ich konštrukcia je ľahká a predsa odolná, vďaka čomu sa dajú bez problémov prenášať z miesta na miesto a zároveň sa len tak ľahko nepoškodia. V sekcii hliníkových rebríkov natrafíte na viacúčelové, multifunkčné a univerzálne rebríky, jednostranné aj obojstranné modely, schodíkové a oporné rebríky či hliníkové plošiny.

Jedným z popredných výrobcov slovenských rebríkov je v našich končinách slovenská spoločnosť Elkop. V jej sortimente sa dajú zakúpiť nielen rebríky rôznych veľkostí, materiálu a využitia, ale aj príslušenstvo k rebríkom vo forme hákov, poličiek a predlžovacích nôh.

Popri členení rebríkov na základe ich materiálu rozoznávame tiež rebríky určené prioritne domácnostiam alebo profesionálom, vrátane rebríkov nadrozmerných veľkostí. Samostatnou kapitolou sú napokon teleskopické rebríky.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,