Zdravie a krása


Ako na dokonalé zvýraznenie farby očí

Nenadarmo sa hovorí, že oči sú oknami do duše. Očami dokážeme klamať, smiať sa, ukázať smútok a dámy očami dokonca zvádzajú. Oči zvýraznené líčením zmenia celý váš vzhľad a podčiarknu ich krásu. Pozor však na to, aké farby očných tieňov používate. Poradíme vám, ako sa nalíčiť, aby ste zvýraznili vašu farbu dúhoviek.

Čitať viac…

5 tipov, ako predchádzať akné

Pleť so sklonom k nedokonalostiam nie je len estetickým problémom. Zapálené akné môže hnisať a je na dotyk veľmi citlivé až bolestivé. Je zrejmé, že o aknóznu pleť je nutné sa starať a hlavne sa snažiť akné predchádzať. Ak váš boj s akné neustále prehrávate, skúste dodržiavať nasledujúcich 5 tipov a posun k lepšiemu stavu garantujeme.

Čitať viac…

Viete, čo kupujete? Druhy parfémov

Zahalený do vône parfému dokážeme upútať pozornosť okolia, zmeniť sa na šelmu, pôsobiť záhadne alebo sviežo. Parfémy sú kozmetikou, ktorá nesmie chýbať vo výbave žiadnej ženy a ani muža. Pozor však na to, čo kupujete. Svet parfémov je pestrý a nie všetko, čo sa ako parfém tvári, parfémom je.

Čitať viac…

Dokonalá kamufláž pleti. Ako vybrať vhodný púder?

Nielen dámy, ktoré majú problematickú pleť využívajú dekoratívnu kozmetiku. Dekoratívna kozmetika môže chrániť či podčiarknuť vašu krásu. Medzi najviac obľúbenú dekoratívnu kozmetiku patria korektory, make-upy a púdre. Práve púdre sú určené pre ženy, ktoré nemajú v obľube hutné make-upy a chcú pleť len mierne kamuflovať či zmatnieť. Viete, ako vybrať púder dodajúci poslednú bodku k dokonalosti vašej pleti?

Čitať viac…

Akú dekoratívnu kozmetiku si vziať na letnú dovolenku

V lete sa nielen potíte, ale tiež sa venujte aktivitám, ktoré si vyžadujú špeciálny prístup pri starostlivosti o pleť. Dekoratívna kozmetika síce nezaberie v kufri veľa miesta, ale nemusíte si ihneď zbaliť kompletnú výbavu. Ak sa práve chystáte na letnú dovolenku, iste stojíte pre dilemou, akú dekoratívnu kozmetiku si so sebou vziať. My vám poradíme, bez ktorých prípravkov sa počas letných horúcich dní a nocí nezaobídete.

Čitať viac…

Je možné zafarbiť vlasy bez použitia chémie?

Tmavovlasé dámy túžia po blond hrive. Blondíny skúšajú ryšavé farby a ryšavky svoje vlasy nenávidia. Ženy sú skrátka márnotratné a túžia po dokonalom vzhľade. Počas honby za dokonalosťou skúšajú rôzne kozmetické triky a kupujú si tony kozmetiky. Na vlasy si každý mesiac nanášajú farby a odrazu zistia, že kvalita ich vlasov je mizerná. Ak túžite po malej zmene a nechcete vlasy farbiť chémiou, existujú rôzne domáce recepty.

Čitať viac…

Leto a vlasy. Ako sa starať o vlasy počas letných mesiacov?

V lete vyzerá naša pokožka krajšie, ale to isté nemôžeme povedať o vlasoch. Vlasy trpia nielen vplyvom slnečného žiarenia. Plávanie v bazéne, potápanie sa v mori, ležanie na piesku, to všetko sú činnosti, ktoré milujeme a naše vlasy ich nenávidia. Ak sa v lete nebudete o vaše vlasy primerane starať, budú vyzerať mdlo, sucho, končeky sa začnú štiepiť a následky letných radovánok pocítite ešte niekoľko mesiacov. Akú starostlivosť by ste mali vlasom dopriať počas letných mesiacov?

Čitať viac…

Jar je tým správnym časom na zmenu účesu. Akú farbu vlasov zvoliť?

Vždy chceme to, čo nemáme. Brunetky túžia po žiarivej blond hrive. Blondínky uvažujú o tom, ako by vyzerali s tmavšou farbou. Niekedy môže zmena farby vlasov omladiť a inokedy vám pridá roky navyše. Napriek obavám by ste sa nemali báť experimentovať. Po nepodarenom farbení sa dajú vlasy jednoducho prefarbiť. Alebo môžete vsadiť na istotu a riadiť sa pri výbere farby typológiou podľa očí, farby pleti a úst. Jar je správnym časom na zmenu, a preto smelo na nové farebné výzvy.

Čitať viac…

Výber parfémov podľa ročného obdobia pre podmanivú vôňu tela

Patríte do skupiny ľudí, ktorí menia parfémy veľmi často alebo ste takmer celý život verní len jednej vône? Ak vám nejaká vôňa naozaj sadne tak, že sa cítite sviežo a príťažlivo po celý deň, tak pokojne používajte jediný parfém po celý rok. Ak ste svoju vôňu ešte nenašli, skúste parfémy meniť podľa ročného obdobia. Splynutie s prírodou prináša do života prirodzenosť spojenú s podmanivosťou.

Čitať viac…

5 činností, ktorými si ničíte vlasy

Na hustote a kvalite vašej hrivy sa čiastočne podpisuje genetika a čiastočne vaše chovanie. Niektoré činnosti, ktoré denne robíte, vlasy ničia a postupne sa z nich stáva suchá slama, sú slabé alebo vyzerajú ako polámaná tráva. Je síce pravda, že dokonalou kvalitou vlasov sa môže pochváliť len málokto, ale druhou pravdou je to, že za ich zlým stavom stojí vaše nevedomosť alebo lenivosť. Ktoré činnosti vlasom škodia najviac?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,