Ako na dokonalé zvýraznenie farby očí

Modré oči

Modré oči sú samé o sebe veľmi výrazné a práve modré oči sa považujú za najkrajšie. Veď kto by sa neobzrel za blondínou s modrými očami? Napriek tomu, že máte to šťastie a s modrými očami ste sa narodili, nekupujte si v drogérii len čistiace prostriedky, ale tiež paletky. Aké farby by mala obsahovať paletka pre modrooké dámy? Modré oči najkrajšie zvýrazníte hnedou, zlatou alebo bronzovou farbou. Pre odvážnejšie ženy odporúčame vyskúšať linky v zelenej farbe.

Hnedé oči

Hnedé oči pôsobia hlboko a zamyslene, občas však vyzerajú mierne unavene. Klamlivý efekt unavených očí je možné eliminovať pomocou farieb, ktoré oči rozjasnia. Samozrejme, že záleží tiež na tom, ako tmavá je vaša farba očí. Tmavo hnedé oči odporúčame rozjasniť tieňmi v modrej, striebornej alebo zelenej farbe. Každá drogéria je plná paletiek, ktoré obsahujú metalické tiene. Hnedooké dámy môže siahnuť po uvedených farbách s metalickými odleskami.

Zelené oči

Ženy so zelenými očami pripomínajú prefíkané mačičky. Dokážu si vás rýchlo omotať okolo prsta. A ešte rýchlejšie, keď si oči vhodne nalíčia. Pre zelenooké dámy sú určené zlaté, zelené a modré očné tiene alebo linky. Podobne ako u dám s hnedými očami si zelenoočky môžu dovoliť metalické odtiene alebo trblietky. Chystáte sa na večierok? Vzhľad zvodkyne dosiahnete vďaka fialovým tieňom s glitrami v kútiku očí.

Sivé oči

Na záver spomenieme sivé oči, ktoré pôsobia veľmi zasnene a elegantne. Sivé oči sú ako stvorené na to, aby ste okolo nich vytvorili dymový efekt. Ak máte sivé oči, nebojte sa tmavých farieb, čiernych očných liniek a výrazného líčenia. Tiene vždy dôkladne rozotrite dostratena a budete vyzerať veľmi tajomne.

Náš tip: Nechce sa vám každý deň líčiť? Vsaďte na permanentné líčenie a na efektné umelé riasy.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,