Domácnosť


5 tipov, ako bojovať s plesňou v interiéri

S plesňami bojujú majitelia novostavieb i starších domov v rovnakej miere. Príčiny tvorby plesní by ste nezrátali na prstoch dvoch rúk. Najčastejšie však ide o vysokú vlhkosť v interiéri a nedostatočné vetranie. Ak patríte do skupiny „šťastlivcov“, ktorým plesne zavítali do domácnosti, vyskúšajte našich 5 tipov, ako s plesňou bojovať.

Čitať viac…

Aké dekorácie na stenu sú momentálne in?

Zariadenie interiéru nezahŕňa len kúpu nábytku, kobercov či závesov. Veľkú úlohu vo vyžarovaní priestoru zohrávajú steny. Ak nie sú ničím vyzdobené, pôsobia stroho a nudne. Záchranou sú rôzne dekorácie, ktorými steny dokážete spestriť a dodať vzhľadu miestnosti poslednú bodku k dokonalosti. Aké dekorácie na stenu so momentálne in?

Čitať viac…

Malé nehody v domácnosti. Čím čistiť škvrny

Iste poznáte ten pocit beznádeje, keď sa vám doma vyleje káva na koberec alebo vaše dieťa ušpiní posteľnú bielizeň od čokolády. Tieto malé nehody sa stávajú v každej domácnosti, a preto nezúfajte. Dôležité je, aby ste škvrny vyčistili čo najskôr, pretože tekutiny či čokoláda, ktorá presiakne do vnútra tkaniny ide vyčistiť o niečo horšie. Ako čistiť rôzne druhy škvŕn v domácnosti?

Čitať viac…

5 dôvodov, prečo sa oplatí nakupovať v online drogérii

Návštevy drogérie patria hlavne medzi ženami k najobľúbenejším aktivitám. Kupovať kozmetiku alebo čistiace prípravky je predsa oveľa príjemnejšie ako vyberať, ktorý kúsok mäsa je najmenej tučný. Nákupy v kamennej drogérii však majú aj svoje úskalia. Musíte podrobne skúmať popisy produktov, tlačiť sa s ostatnými ľuďmi pri pokladni a niesť domov ťažký nákup. Všetkým týmto nepríjemnostiam sa môžete vyhnúť vďaka nakupovaniu v online drogérii. Prinášame vám 5 dôvodov, prečo sa naozaj oplatí nakupovať v e-shope s drogériou.

Čitať viac…

Ako vybrať čistiace prostriedky?

Čistiace prostriedky sú nevyhnutné na udržanie zdravých podmienok v domácnosti, ale aj na pracovisku. Okrem zjavných estetických výhod čistenia je pre udržanie zdravého vnútorného prostredia kľúčové aj odstránenie prachu, alergénov a možných infekcií, ktoré sú schopné udržať sa na povrchoch. Je však dôležité mať na pamäti, že mnohé z nich môžu obsahovať chemikálie spojené s podráždením očí, pokožky alebo dýchacích ciest, čo je pre ľudské zdravie istým spôsobom riziko.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,