Domácnosť


Farby v interiéri – nápady a tipy pre modernú domácnosť

Pri zariaďovaní interiéru je dôležitý nielen nábytok a dekorácie, ale tiež správne využitie farieb. V modernej domácnosti sa s farbami pohrajte, buďte odvážni a vytvorte tak štýlové prostredie. Experimentujte s farbami a nebojte sa pridať do interiéru svoju osobnú pečať. Súčasné trendy podporujú kreativitu a inováciu, takže si vyberte farby, ktoré vám prinášajú radosť a vytvárajú pohodu.

Čitať viac…

Pozor na farby v interiéri! Takto vplývajú na vašu psychiku

Farby nás obklopujú každý deň a majú oveľa väčší vplyv na naše pocity a správanie, ako si mnohí uvedomujeme. Psychológia farieb je fascinujúcim oborom, ktorý skúma, ako farby ovplyvňujú ľudskú psychiku. Keď vyberáte farby stien či doplnkov, riaďte sa nasledujúcimi pravidlami.

Čitať viac…

Tipy na čistiace prostriedky z domácich ingrediencií

Upratovanie domácnosti môže byť nielen účinné, ale aj šetrné k životnému prostrediu a k peňaženke. Výroba domácich čistiacich prostriedkov nie je len kreatívnym spôsobom čistenia, ale aj odpoveďou na ekologické a zdravotné výzvy. Experimentujte s rôznymi receptami, prispôsobte ich svojim potrebám a objavte výhody, ktoré prírodné čistiace prostriedky prinesú do vášho domova.

Čitať viac…

Oživte svoj domov – farebné kombinácie pre jednotlivé miestnosti

Každá miestnosť v dome má svoj vlastný charakter a účel. Výber farieb na steny vplýva na atmosféru daného priestoru. Nezáleží na tom, či preferujete pokojné pastelové odtiene, alebo teplé a energické farby. Dôležité je, aby farby odrážali váš osobný vkus a vytvárali harmonické prostredie. V našom sprievodcovi sa pozrieme na odporúčania farebných kombinácií pre obývačku, spálňu, kuchyňu a kúpeľňu. Inšpirujte sa, aby ste zmenili domov na štýlový a harmonický priestor.

Čitať viac…

Trendy v interiérových farbách pre rok 2024

Svet trendových farieb nie je len o estetike. Ide spôsob, ako premeniť váš domov na priestor plný energie s nádychom pohodlia. Každý rok prináša nové trendy v oblasti farieb na steny a v roku 2024 tomu nebude inak. Prejdite si s nami najnovšie trendy, ktoré odporúčajú interiéroví dizajnéri pre nasledujúci rok v oblasti farebnosti stien. Nebojte sa experimentovať s novými kombináciami a farbami, aby ste svojmu domovu dodali moderný a štýlový vzhľad.

Čitať viac…

Praktické tipy a odporúčanie pre výber farby stien

Maľovanie interiéru bytu môže výrazne zmeniť jeho atmosféru a vzhľad. Výber správnych farieb je kľúčovým krokom pri vytváraní rodinnej atmosféry a estetiky vo vašom dome. Správna kombinácia farieb môže zvýrazniť priestor, vytvoriť ilúziu rozmernosti a pridať do interiéru osobitý šmrnc. Prinášame vám zopár tipov pre výber a použitie farieb pri maľovaní stien interiéru.

Čitať viac…

Akrylátové farby na stenu: Akú vybrať?

Medzi najbežnejšie druhy farieb na stenu patria akrylátové farby. Rozdeľujú sa na dve skupiny podľa spôsobu riedenia. Každý typ akrylátovej farby más voje výhody i nevýhody, ktoré je potrebné pred natieraním stien zvážiť. Okrem druhu farby sa sústreďte pred maľovaní na výber odtieňa. Farby na stenu majú schopnosť zmeniť vzhľad a atmosféru miestnosti, čím ju môžu oživiť a prispôsobiť vašim preferenciám a štýlu.

Čitať viac…

Myslite ekologicky – Staré oblečenie ako nové

Koľko kúskov oblečenia ste si kúpili tento rok? Väčšina ľudí, a to hlavne žien, sa nedokážu ku konečnému číslu dorátať. Konzumná doba, veľké možnosti v oblasti nakupovania a dostupné ceny spôsobili, že starému oblečeniu nedávame šancu. Avšak aj staré oblečenie môže vyzerať ako nové vďaka farbám na textílie. Ako zafarbiť odevy?

Čitať viac…

Ktoré 3 farby sú módne a rozžiaria miestnosť?

Nudia vás biele steny v interiéri? Je čas, aby ste zmenili farbu stien. Vymaľovať byt či dom zvládnete aj sami. Oveľa ťažšie je vybrať farby, ktoré sú módne a vašu domácnosť rozžiaria. Ktoré tri farby sú posledné roky in v interiérovom dizajnérstve?

Čitať viac…

5 tipov na boj proti plesniam na stenách

Plesne sa v domácnosti môžu zjaviť kdekoľvek. Niektoré sú viditeľné na prvý pohľad a iné odhalíte až po zápachu alebo vtedy, keď začnete kýchať a bude sa vám zle dýchať. Plesne sa najčastejšie zjavia pri oknách a na stenách, ale ničím nezvyčajným nie sú plesne v posteli resp. pod matracom. Pleseň a jej spóry sú zdraviu škodlivé. Po ich vzniku sa pustite do rýchleho boja. Ako na plesne na stenách?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,