Blog


Farba roka je broskyňová – ako ju zakomponovať do interiéru?

Broskyňová farba bola dizajnérmi i módnymi znalcami vyhlásená za farbu roka. Táto farba pripomína sladké a šťavnaté ovocie, letné dni a dobrú náladu. Je to farba, ktorá dokáže oživiť každý interiér a pridať mu sviežosť a teplo. Veľkou výhodou broskyňovej je jej ľahká kombinovateľnosť s inými farbami a rôznymi materiálmi. Vytvorte s broskyňovou farbou útulný domov plný rodinnej atmosféry.

Čitať viac…

Generálne upratovanie bytu: Na čo nezabudnúť?

Upratovanie bytu je činnosť, ktorú väčšina z nás nerobí s radosťou, ale s povinnosťou. Upratovanie bytu je však dôležité nielen pre estetiku, ale aj pre zdravie, pohodu a bezpečnosť. Malo by sa robiť pravidelne, aspoň raz týždenne. Raz za štvrť roka je nutné aj generálne upratovanie. Generálne upratovanie zahŕňa dôkladnejšie a hĺbkovejšie čistenie všetkých častí bytu. Ako postupovať pri dôkladnom upratovaní bytu?

Čitať viac…

Plesne na stenách: Prečo sú nebezpečné a ako sa ich zbaviť?

Na jar sa začínajú v interiéroch objavovať plesne na stenách. Príčinou je absencia vetrania počas zimných mesiacov. Plesne na stenách sú nepríjemným a nebezpečným javom, ktorý sa dá účinne riešiť. Dôležité je byť pozorný a v prípade začínajúcich plesní vykonať rýchlu sanáciu. Ako sa zbaviť plesní na stenách?

Čitať viac…

5 tipov na pôsobivé valentínske darčeky pre partnerku

Valentín sa blíži a možno si lámete hlavu na tým, čím by ste potešili svoju polovičku. Nie je to jednoduché vybrať ten správny darček, ktorý vyjadruje vaše city a zároveň zapadá do vášho obmedzeného rozpočtu. Preto sme pre vás pripravili 5 tipov na valentínske darčeky pre ženu, ktoré ju určite potešia a vás nezruinujú.

Čitať viac…

Ako sa správne starať o hliníkové rebríky

Hliníkové rebríky sú neoceniteľným nástrojom pre každého majstra. Ich ľahkosť, odolnosť a stabilita z nich robia obľúbenú pomôcku na práce vo výškach. Aby vám hliníkový rebrík dlho slúžil v optimálnom stave, musíte sa o neho správne starať. Prinášame vám zopár užitočných tipov, ako udržiavať a ošetrovať rebríky vyrobené z hliníka.

Čitať viac…

Ako vybrať farbu na stenu podľa Feng Shui?

Feng Shui je starodávne čínske učenie, ktoré sa zaoberá interakciou medzi človekom a jeho prostredím. Podľa tohto učenia má každá farba svoju vlastnú energiu. Jednotlivé farby môžu ovplyvniť naše fyzické a duševné zdravie, vzťahy a celkovú pohodu.

Čitať viac…

Ako vytvoriť ilúziu priestoru pomocou farieb na steny

Pri navrhovaní interiéru, či už v malom byte, alebo vo veľkom dome, môžu farby vytvárať ilúziu priestoru a ovplyvňovať celkový dojem z miestnosti. Správne použitie farieb opticky zväčší priestor, zmení jeho proporcie a pridá dojem ľahkosti i vzdušnosti. Farba je silný nástroj a my vám prinášame zopár tipov, ako z farieb vyťažiť maximum a vytvoriť v interiéri ilúziu veľkého priestoru.

Čitať viac…

Chcete zmeniť farbu vlasov? Farby na vlasy podľa typu pleti

Zmena farby vlasov je jedným z najjednoduchších a najrýchlejších spôsobov, ako oživiť svoj vzhľad a vyjadriť osobnosť. No nie každá farba sa vám bude hodiť. Ako si vybrať tú správnu farbu na vlasy, ktorá podčiarkne vašu krásu a zvýrazní vaše prednosti? Podľa odborníkov záleží najmä na tom, aký máte typ pleti.

Čitať viac…

Viete, ako farby ovplyvňujú náladu?

Farby sú súčasťou každodenného života. Obklopujú nás všade od prírody až po umenie. Majú na nás silný vplyv, ktorý si často ani neuvedomujeme. Farby môžu ovplyvňovať emócie, správanie a dokonca aj fyzické zdravie. Podľa štúdií červená farba zvýši krvný tlak a srdcovú frekvenciu, zatiaľ čo zelená farba pomôže znížiť stres a úzkosť. Dnes si bližšie posvietime i na ostatné základné farby a ich vplyv na náladu.

Čitať viac…

DIY projekty: Domáce farbenie oblečenia

Milujete individuálne prejavy v móde? Vyskúšajte sa doma pohrať s farbami na textil. Vlastnoručné farbenie textílií je populárnou formou prejavu osobného štýlu. Farbenie textílií doma je nielen ekonomický spôsob zmeny šatníka, ale aj skvelý spôsob, ako prejaviť svoju kreativitu. Experimentujte s farbami, technikami a nebojte sa bláznivých kombinácií. Ak máte chuť oživiť oblečenie jedinečnými vzormi a farbami, inšpirujte sa nasledujúcimi návodmi.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,