Blog


DIY projekty: Domáce farbenie oblečenia

Milujete individuálne prejavy v móde? Vyskúšajte sa doma pohrať s farbami na textil. Vlastnoručné farbenie textílií je populárnou formou prejavu osobného štýlu. Farbenie textílií doma je nielen ekonomický spôsob zmeny šatníka, ale aj skvelý spôsob, ako prejaviť svoju kreativitu. Experimentujte s farbami, technikami a nebojte sa bláznivých kombinácií. Ak máte chuť oživiť oblečenie jedinečnými vzormi a farbami, inšpirujte sa nasledujúcimi návodmi.

Čitať viac…

Farby ba vlasy, ktoré sú túto sezónu maximálne in

Každá sezóna prináša nové trendy nielen v módnych kolekciách, ale aj v oblasti farbenia vlasov. Farby na vlasy dokážu transformovať vzhľad a dodať úplne nový imidž. Preto je veľmi dôležité držať krok s momentálnymi trendmi farbenia vlasov. Ktoré farebné odtiene sú v tejto sezóne maximálne in?

Čitať viac…

Farby v interiéri – nápady a tipy pre modernú domácnosť

Pri zariaďovaní interiéru je dôležitý nielen nábytok a dekorácie, ale tiež správne využitie farieb. V modernej domácnosti sa s farbami pohrajte, buďte odvážni a vytvorte tak štýlové prostredie. Experimentujte s farbami a nebojte sa pridať do interiéru svoju osobnú pečať. Súčasné trendy podporujú kreativitu a inováciu, takže si vyberte farby, ktoré vám prinášajú radosť a vytvárajú pohodu.

Čitať viac…

Pozor na farby v interiéri! Takto vplývajú na vašu psychiku

Farby nás obklopujú každý deň a majú oveľa väčší vplyv na naše pocity a správanie, ako si mnohí uvedomujeme. Psychológia farieb je fascinujúcim oborom, ktorý skúma, ako farby ovplyvňujú ľudskú psychiku. Keď vyberáte farby stien či doplnkov, riaďte sa nasledujúcimi pravidlami.

Čitať viac…

Tipy na čistiace prostriedky z domácich ingrediencií

Upratovanie domácnosti môže byť nielen účinné, ale aj šetrné k životnému prostrediu a k peňaženke. Výroba domácich čistiacich prostriedkov nie je len kreatívnym spôsobom čistenia, ale aj odpoveďou na ekologické a zdravotné výzvy. Experimentujte s rôznymi receptami, prispôsobte ich svojim potrebám a objavte výhody, ktoré prírodné čistiace prostriedky prinesú do vášho domova.

Čitať viac…

Oživte svoj domov – farebné kombinácie pre jednotlivé miestnosti

Každá miestnosť v dome má svoj vlastný charakter a účel. Výber farieb na steny vplýva na atmosféru daného priestoru. Nezáleží na tom, či preferujete pokojné pastelové odtiene, alebo teplé a energické farby. Dôležité je, aby farby odrážali váš osobný vkus a vytvárali harmonické prostredie. V našom sprievodcovi sa pozrieme na odporúčania farebných kombinácií pre obývačku, spálňu, kuchyňu a kúpeľňu. Inšpirujte sa, aby ste zmenili domov na štýlový a harmonický priestor.

Čitať viac…

5 tipov na vianočné kozmetické darčekové kazety

Vianoce sú obdobím radosti, lásky a rozdávania darčekov. Pre milovníkov krásy a kozmetiky je ideálnym darčekom kozmetická kazeta. Štýlové balenia plné kozmetických produktov nepochybne potešia každého člena rodiny. Nasledujúcich 7 tipov na vianočné kozmetické darčekové kazety vás budú pri nákupoch inšpirovať.

Čitať viac…

Súčasné trendy v oplotení

Každý majiteľ domu túži po tom, aby estetika a funkčnosť išli v prípade dizajnu domu ruka v ruke. Platí to aj pre svet plotov, ktorý si posledné desaťročia prešiel veľkými zmenami. Vývoj výroby plotov odzrkadľuje súčasné potreby a túžby spotrebiteľa. Posun nastal od tradičných drevených plotov po moderné inteligentné riešenia. Nové technológie, inovácie v dizajne a hľadanie udržateľných riešení vytvárajú trendy vo všetkých sférach stavebníctva.

Čitať viac…

Porovnanie hliníkových a drevených rebríkov. Kde ich využijete?

Rozhodnutie o kúpe typu rebríka závisí na viacerých faktoroch - od praktickosti a bezpečnosti po estetiku a materiálové vlastnosti. Dvaja hlavní hráči na trhu rebríkov, drevené a hliníkové, predstavujú dva úplne odlišné typy po stránke dizajnu i funkčnosti. Medzi drevenými a hliníkovými rebríkmi sú priepastné rozdiely, a preto zvážte vaše potreby, možnosti uskladnenia a finančné možnosti.

Čitať viac…

Trendy v interiérových farbách pre rok 2024

Svet trendových farieb nie je len o estetike. Ide spôsob, ako premeniť váš domov na priestor plný energie s nádychom pohodlia. Každý rok prináša nové trendy v oblasti farieb na steny a v roku 2024 tomu nebude inak. Prejdite si s nami najnovšie trendy, ktoré odporúčajú interiéroví dizajnéri pre nasledujúci rok v oblasti farebnosti stien. Nebojte sa experimentovať s novými kombináciami a farbami, aby ste svojmu domovu dodali moderný a štýlový vzhľad.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie a výborne ceny

Overený zákazník,

Veľmi dobré skúsenosti. Tovar kvalitne a bezpečne zabalený. Rýchle doručenie.

Overený zákazník,

Celková spokojnosť.

Overený zákazník,