Máme pre Vás niekoľko tipov ako sa zbaviť dotieravých komárov

stop komáromLeto je v plnom prúde. Teplejšie počasie nám umožňuje venovať sa vonkajším aktivitám, ako je turistika, opaľovanie, grilovanie, posedenie s priateľmi. Spolu s týmito plusmi prichádza aj jedna drobná nepríjemnosť: komáre a lietajúci hmyz. Títo otravní škodcovia, ktorým sa darí v teplom počasí, môžu niekedy znepríjemniť naše letné radovánky. Existujú však spôsoby, ako komárov odradiť, aby sme si mohli vychutnať slnečné lúče. Okrem poštípania, nepríjemného svrbenia, pálenia, vyrážok, môžu komáre prenášať aj niektoré prenosné ochorenia.

Tiež vás nebaví nekonečné odháňanie dotieravého hmyzu pri posedení vonku? Preto je vhodný čas na preskúmanie najlepších spôsobov, ako zabrániť bodnutiu komárom.

Máme pre Vás niekoľko tipov ako sa tohto dotieravého hmyzu zbaviť:

1. Sviečky proti komárom s obsahom Citronelly:

Citronella je éterický olej, ktorý pochádza z určitých odrôd trávy a prirodzene odpudzuje rôzne otravné druhy hmyzu vrátane komárov. Pôvodom je zo Srí Lanky a Javy, je to veľmi aromatická trvalka, ktorá rastie do výšky približne 1 meter. Jej výrazná aróma má schopnosť odpudzovať hmyz, vrátane vší, bĺch a kliešťov a má aj terapeutické účinky. Ak sa citronella používa vo sviečkach, pomáha udržiavať komáre mimo bezprostredného okolia. Výhodou je dlhé horenie a intenzívna vôňa.

2. Repelent v podobe spreja na pokožku a odevy:

Poskytnú Vám účinnú ochranu až na niekoľko hodín. Treba ich však vždy aplikovať podľa pokynov výrobcu, v tomto prípade sú v podstate neškodné a veľmi efektívne. Avšak, väčšina ľudí ich nevie správne aplikovať. Repelent by ste nemali nanášať na svoje telo a oblečenie akoby to bol parfum. Namiesto toho, vystreknite trochu do svojich rúk a potom ho votrite na členky, kolená, zápästia, čelo a všetky ostatné miesta, kde je vaša koža tenká a obľúbená u komárov. Každý výrobok určuje dĺžku účinku. Takisto gélová alebo krémová forma je rovnako účinná ako sprej.

3. Sprej proti lietajúcemu hmyzu:

Na výber máte z veľkého množstva sprejov na likvidáciu lietajúceho hmyzu v interiéri. Stačí dodržať presný návod na použitie a výsledkom bude pokojná noc bez otravného hmyzu a následných štípancov.

4. Elektrické odparovače:

Aj tu máme na výber z viacerých možností. Tekuté, vankúšiky alebo aj vhodné pre tých najmenších. Ich účinné látky likvidujú hmyz a bránia ďalšiemu vletieť do miestnosti. Dlhodobo pôsobia až na niekoľko nocí. Ich účinnosť je zachovaná aj pri otvorených oknách a rozsvietenom svetle.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,