Prehľad konzistencií opaľovacích prípravkov

Ak vám nevyhovuje krém, dajte prednosť inému druhu z radu opaľovacej kozmetiky. Ktoré konzistencie máte na výber?

Krém na opaľovanie

Krémy patria k najbežnejším a najviac používaným opaľovacím prípravkom. Vo veľkom ich ponúka každá drogéria. Niekomu tuhá konzistencia krémov nevyhovuje, ale na natieranie tváre sa krémy hodia najviac. Sú tiež vhodné pre tých, ktorí majú veľa materských znamienok a potrebujú si na ne naniesť hrubšiu vrstvu ochrany. Ľudia s citlivou pleťou si musia na krémy dávať pozor, aby sa im nezaniesli póry. Našťastie majú na výber z iných typov opaľovacích prípravkov.

Olej na opaľovanie

V minulosti bolo možné kúpiť jedine oleje na opaľovanie, ktoré príliš mastili, a preto neboli až tak populárne. Posledné roky sa do popredia dostávajú suché oleje na opaľovanie. Suché oleje nezanechávajú mastný filter a skvele sa vstrebú behom pár sekúnd. Pokojne ich použite na celé telo vrátane tváre. Oleje na opaľovanie obsahujú výživné látky a niektoré je možné nanášať aj na vlasy.

Sprej na opaľovanie

Spreje na opaľovanie sú vlastne medzistupňom medzi krémami a olejmi. Sú hutnejšie ako oleje, ale jemnejšie ako krémy. Vďaka rozprašovaču sa veľmi dobre nanášajú a rozotierajú. Spreje obľubujú ľudia, ktorí nemajú radi bielu farbu krému a hnedastú farbu olejov. Transparentné spreje na opaľovanie sú ako stvorené pre neposedné deti, ktoré nasprejujete behom sekundy.

Púder na opaľovanie

Keď chcete vyzerať na pláži ako zo žurnálu, použite na ochranu tváre púder na opaľovanie. Púdre obsahujú ochranný faktor a zároveň majú kryciu schopnosť. Zjednotia tón pleti, ale sú konzistenčne ľahké, takže pleť nezaťažia. Púder na opaľovanie odporúčame naniesť aj na viečka a uši, ktoré sú podceňovanými a nechránenými časťami hlavy.

Tuhé prípravky na opaľovanie

Na časti tváre a hlavne pery sú určené tuhé prípravky na opaľovanie, väčšinou vo forme tyčinky. Okrem pier je ich možné použiť ako SOS prípravok na časti tváre, ktoré sa rýchlo spália. Ich kompaktná veľkosť je praktická na nosenie v kabelke, takže máte neustále po ruke ochranu pre prípad dlhšieho pobytu na slnku.

Náš tip: Chystáte sa na pláž s domácim maznáčikom. Psík nepotrebuje len krmivo pre psy, ale tiež vhodnú ochranu pred slnkom. Existujú špeciálne opaľovacie prípravky pre psov, ktoré chránia citlivé miesta ako ňufák, labky či uši. Pozor na to, že psík sa rýchlo prehreje, a preto ho držte čo najviac v tieni.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,