Nudí vás staré oblečenie? Zmeňte jeho farbu!

Aké farby oblečenia sú momentálne in

Najlepšie sa mení farba oblečenia, ktoré bolo pôvodne biele. Biele šaty, tričko alebo nohavice môže zmeniť farba na textil na nerozoznanie. Aby ste nestúpili vedľa, je dobré vedieť, aké farby oblečenia sú momentálne in.

Okrem už spomínanej bielej farby, ktorá nie každému vyhovuje, sa budú nosiť blýskavé a svieže farby. Ide napríklad o výraznú striebornú farbu. Strieborná farba vyzerá dobre na kokteilových šatách, ale použiť ju môžete aj na zmenu farby crop topu alebo cut out trička. Obidva strihy tričiek odhalujúce pupok sú momentálne must have kúskom. Na jar a v lete ich iste obnosíte nielen v striebornej farbe.

Ďalšou top farbou jarnej a letnej sezóny bude modrá farba. Ide o farbu vody a mora. Modré oblečenie, slnko a pláž k sebe jednoducho idú. Spomenúť musíme tiež červenú farbu. Zmeňte svoje staré plážové šaty na nerozoznanie a nafarbite ich na vášne vyvolávajúcu červenú farbu.

Miešanie farieb je momentálne v trende, takže obetujte jedno popoludnie tomu, aby ste starému oblečeniu dali novú tvár.

Ako nafarbiť rýchlo a bez rizika staré oblečenie

Pamätáte si, ako sa v minulosti farbilo oblečenie s pomocou práškov v sáčikoch? Prášok sa musel rozpustiť vo vode a oblečenie sa spolu s farbou vyváralo. Výsledky neboli veľmi vábivé a farba oblečenie dokázala úplne zničiť.

V súčasnosti zoženiete v drogériách a v obchodoch s farbami spreje, ktoré rýchlo a trvácne zmenia farbu oblečenia bez rizika jeho zničenie. Ako príklad si uvedieme červenú akrylovú farbu značky Dupli Color TEXstyle. Táto farba na textil je určená na farbenie častí oblečenia, na ktorých chcete vytvárať dekoráciu, ale môžete ňou nafarbiť aj celý kúsok. Farbu v spreji jednoducho pretrepete a nastriekate na oblečenie zo vzdialenosti cca. 20 cm. Približne po hodine je farba suchá, ale odporúčame oblečenie nechať dokonale vyschnúť aspoň 24 hodín. Farba z odevov nepúšťa za predpokladu, že ho nebudete prať vo vode teplejšej ako 30 stupňov.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,