Blog


Pozor na bezpečnosť pri výškových prácach na rebríku

Základom práce vo výškach je kvalitný rebrík. Ide o pomôcku, na ktorej sa naozaj neoplatí šetriť. Avšak ani ten najpevnejší rebrík vám nepomôže, ak sa budete pri práci vo výškach chovať nezodpovedne a budete nerozvážne riskovať. Nielen profesionáli, ale tiež domáci majstri by mali dodržiavať nasledujúce bezpečnostné pravidlá pre prácu na rebríku.

Čitať viac…

Ako ošetrovať kovové oplotenie

Kovové ploty sú už desaťročia veľmi obľúbeným spôsobom ochrany a vymedzenia pozemku. Napriek tomu, že sa kov považuje za veľmi stály a odolný materiál, časom sa na ňom začne vytvárať korózia. Nenechajte váš plot chátrať a vyhnite sa stavu, kedy na jeho povrchu začnete pozorovať drobné skorodované miesta. Dlhú životnosť plotu a jeho perfektný vzhľad dosiahnete vďaka pravidelnému ošetreniu. Ako sa správne starať o kovový plot?

Čitať viac…

Akú dekoratívnu kozmetiku si vziať na letnú dovolenku

V lete sa nielen potíte, ale tiež sa venujte aktivitám, ktoré si vyžadujú špeciálny prístup pri starostlivosti o pleť. Dekoratívna kozmetika síce nezaberie v kufri veľa miesta, ale nemusíte si ihneď zbaliť kompletnú výbavu. Ak sa práve chystáte na letnú dovolenku, iste stojíte pre dilemou, akú dekoratívnu kozmetiku si so sebou vziať. My vám poradíme, bez ktorých prípravkov sa počas letných horúcich dní a nocí nezaobídete.

Čitať viac…

Dajte si záležať na výbere krmiva pre vášho psíka

Psík je právoplatným členom domácnosti. Dáva vám dvakrát toľko lásky, koľko dostáva, je oddaný, každý deň s ním je nové dobrodružstvo plné smiechu a radosti. Aby ste si mohli priateľstvo psíka užívať čo najdlhšie, musíte ho správne kŕmiť.

Čitať viac…

Dilema pri dokončovaní stavby: akú fasádnu farbu vybrať

Farbu na fasádu si väčšina ľudí vyberá podľa svojho vkusu. Samozrejme, že estetické hľadisko je dôležité, veď na farbu fasády sa budete pozerať denno-denne. Veľmi dôležitá je však aj funkčnosť danej farby. Špeciálne farby na fasády ochránia steny exteriéru a vydržia dlhšie bez nutnosti renovácie. Uvedomte si, že fasáda je neustále zaťažovaná poveternostnými vplyvmi, a preto fasádnu farbu vyberajte s rozumom.

Čitať viac…

Je možné zafarbiť vlasy bez použitia chémie?

Tmavovlasé dámy túžia po blond hrive. Blondíny skúšajú ryšavé farby a ryšavky svoje vlasy nenávidia. Ženy sú skrátka márnotratné a túžia po dokonalom vzhľade. Počas honby za dokonalosťou skúšajú rôzne kozmetické triky a kupujú si tony kozmetiky. Na vlasy si každý mesiac nanášajú farby a odrazu zistia, že kvalita ich vlasov je mizerná. Ak túžite po malej zmene a nechcete vlasy farbiť chémiou, existujú rôzne domáce recepty.

Čitať viac…

Ktoré rebríky z hliníka sú určené na domáce využitie?

V menších bytoch sa bez rebríka zaobídete. Priestory by vám aj tak neumožnili uskladnenie rozmerného rebríka. Napriek tomu by ste mali niekde v rohu nájsť miesto minimálne pre malé hliníkové schodíky. Zídu sa vám pri upratovaní alebo maľovaní.

Čitať viac…

Začína vám korodovať kapota? Príčinou môže byť nevhodná starostlivosť

Mnohí šoféri si lámu hlavu nad tým, prečo im sa im aj na novšom automobile tvorí korózia. Korodovanie nie je len estetickým problémom, ale môže spôsobiť i iné závažnejšie poruchy. Príčiny korodovania môžu byť viaceré. Veľmi často vzniká korózia ako následok nevhodnej starostlivosti – zlej techniky umývania vozidla a používania nekvalitnej auto kozmetiky. Ako sa dá korózii kapoty predísť?

Čitať viac…

Zrenovovať starý nábytok sa oplatí

Žijeme v konzumnej dobe a vďaka blahobytu sme sa naučili staré veci vyhadzovať napriek tomu, že nestratili svoju funkčnosť. Skrátka sa nám prestanú páčiť, sú vyblednuté alebo nemoderné, a tak ich hodíme rovno do koša. Prakticky na každom rohu sú obchody, v ktorých ihneď nájdete náhradu za vyhodenú vec. V minulosti boli ľudia viac šetrní a starý nábytok renovovali. Dnes sa pomaly tento trend vracia a my vám prezradíme, prečo sa oplatí starý nábytok renovovať.

Čitať viac…

Je lepší drevený alebo hliníkový rebrík?

Rebrík sa zíde v každej domácnosti. V bytoch, kde je k dispozícii menej úložného priestoru, vám budú stačiť schodíky alebo menší výsuvný rebrík. V rodinnom dome so záhradou by ste mali porozmýšľať nad kúpou teleskopického hliníkového alebo dreveného rebríka v tvare písmena A? Ktorý z uvedených rebríkov je lepší – hliníkový či drevený?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,