Scholl kúra na nechtovú mykózu 3,8 ml

Scholl | STARÉ VÝROBKY | Kód: 5038483956403
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
13,19 €
10,99 € bez DPH

Scholl kúra na nechtovú mykózu 3,8 ml

Scholl kúra na nechtovú mykózu je revolučný prípravok s vedecky overenou až 99,9% účínnosťou v liečbe a prevencii stredne závažných nechtových mykóz. Scholl kúra na nechtovú mykózu je navrhnutý na jednoduché domáce použitie, dermatologicky testovaný.

Charakteristika: Prípravok je navrhnutý na efektívne, šetrné a jednoduché použitie v liečbe nechtovej mykózy. Učinkuje do hĺbky nechtu, kde zničí zárodky plesni, a zároveň bráni ďalšiemu šíreniu infekcie.  Používa sa pri liečbe menej závažných mykóz, ktoré postihujú najviac 2 nechty súčasne (prejavujú sa žltými škvrnami, miernym ryhovaním alebo lámaním nechta). Prípravok je nutné používať až do odrastenia postihnutého nechta - 9 - 12 mesiacov v závislosti od rýchlosti rastu nechta. Súčasťou balenia je 5 jednorazových pilníkov.

Nepoužívajte: Na sliznice, otvorené rany, do očí. U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. V prípade závažnej formy mykózy (prejavuje sa oddeľovaním nechta od pokožky, jeho mrvením), alebo ak sú súčasne postihnuté viac ako 2 nechty, alebo ak súčasne trpíte cukrovkou.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Fáza liečenia: Fáza liečby mykózy trvá 4 týždne. Na začiatku každého týždňa si dôkladne obrúste necht jednorázovým pilníkom, ktorý je súčasťou balenia (pilník po použití zlikvidujte, nepoužívajte ho opakovane). Následne odstáňte prach a ńaneste lak len na necht, nie na okolitú kožu. Nanášanie laku opakujte každý večer. Po nanesení počkajte 5 min, aby lak zaschol, aspoň 1/2hod po nanesení laku si nohy nemočte. Na konci 4 týždňa použite posledný pilník na odstránenie hrbolčekov, zrazenie hrán nechta a pokračute preventívnou fázou liečby.

Preventívna fáza liečby: Kúru nanášajte preventívne raz týždenne večer 9-12 mesiacov, alebo kým neodrastie postihnutý necht (sfarbený). Nechty strihajte 1x mesačne, nikdy nie pod úroveň kože (nechajte 2-3 mm). Počas nanášania laku nepoužívajte umelé nechty, laky na nechty.

Značka Scholl
Výrobca Scholl
Balenie 3,8ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,