Pulirapid Tekutý čistič na vodný kameň Fresh 750 ml

Pulirapid | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8002295301178
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
3,89 €
3,24 € bez DPH

Pulirapid Tekutý čistič na vodný kameň Fresh 750 ml

Pulirapid tekutý čistič na vodný kameň Fresh spoľahlivo a účinne odstraňuje vápenaté usadeniny v kúpeľni aj kuchyni. Uľahčuje pravidelné upratovanie. Pre žiarivú čistotu bez námahy. S vôňou levandule.

Použitie: 

Na malé plochy: nerezové drezy a vodovodné batérie, keramické umývadlá, vane a bidety nastriekajte pár kvapiek na vlhkú hubku alebo handru, očistite žiadané predmety a potom opláchnite vodou. Na veľmi znečistené nerezové časti pračiek, umývačiek riadu, naparovacích žehličiek, kanvíc na čaj, kávovarov apod. nalejte prípravok neriedený, nechajte pôsobiť niekoľko minút a potom dobre opláchnite. Očistené predmety budú krásne žiariť.

Na veľké plochy: podlahy, dlaždice, keramiku použite riedenie 60 až 90 ml (2 až 3 uzávery) na 1 liter vody a potom opláchnite. Na príbory, poháre, jedálne súpravy použite roztok 120 ml (4 uzávery) na 1 liter vody, ponorte predmety do roztoku, nechajte pôsobiť 10-15min. a potom dôkladne opláchnite vodou. Nepoužívajte na mramor, žulu a ďalšie prírodné kamene, farebné lamináty, hydromasážne vane, teplé povrchy a predmety. Na čistenie farebnej keramiky a smaltovaných vaní sa odporúča vyskúšať odolnosť materiálu na malej skrytej ploche tým, že necháte pôsobiť pár kvapiek Pulirapidu niekoľko minút a pokiaľ zostane materiál hladký a bez poškodenia, môžete pokračovať v čistení.

Balenie 750ml
Výrobca MADEL Slovakia
Značka Pulirapid

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,