PROBAZEN Chlor šok, prípravok pre rýchlu dezinfekciu 1,2 kg

Probazen | Bazén | Kód: 8594019361143
Akcia -17%
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
Pôvodná cena
13,69 €
Ušetríte
2,39 € (17%)
11,30 €
9,42 € bez DPH

PROBAZEN Chlor šok, prípravok pre rýchlu dezinfekciu

PROBAZEN Chlor šok je prípravok s obsahom 67% aktívneho chlóru pre rýchlu dezinfekciu s možnosťou kúpania už po krátkej dobe po aplikácii.

Pri prvom a každom ďalšom šokovom chlórovaní, ktoré by sa malo uskutočňovať pravidelne každé 2 až 3 týždne, sa dávkuje 90g prípravku na 10 m3 vody v bazéne.

Prípravok sa pomaly sype do skimmera pri zapnutej cirkulácii vody tak, aby bol granulát plynule vťahovaný do cirkulačného systému. Vypočítanú dávku môžete tiež vopred rozpustiť vo vedre s vodou a vzniknutý roztok potom pomaly naliať do skimmera.

Použitie: Pred aplikáciou prípravku skontrolujte pH vody príslušným testerom, nastavte hodnotu pH na 6,8-7,6 pomocou prípravkov pH MÍNUS alebo pH PLUS . Dávkujte 90 g prípravku CHLOR ŠOK na 10 m 3 vody v bazéne, podľa miery znečistenia je možné túto dávku znížiť alebo zvýšiť. Prípravok sa pomaly nasype do skimmera pri zapnutej cirkuláciu vody tak, aby bol granulát plynule vťahovaný do cirkulačného systému. Odmeranú dávku je možné tiež vopred rozpustiť vo vode v plastovej nádobe a vzniknutú suspenziu potom pomaly vliať do bazéna. V priebehu šokovej úpravy vody nie je vhodné používať bazén na kúpanie z dôvodu vysokej koncentrácie chlóru, to je možné obnoviť až po jej poklesu na max. 0,5 mg / l. Po vyčistení vody je možné opäť nasadiť prípravky na úpravu vody CHLOR TABLETY , KOMBI TABLETY alebo MULTI TABLETY 5v1 .
Nebezpečenstvo. Môže zosilniť požiar; oxidant. Škodlivý po požití. Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné rukavice / ochranný odev / ochranné okuliare / tvárový štít.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Uchovávajte uzamknuté. Uvoľňuje toxický plyn pri styku s kyselinami. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór).

Upozornenie: Riaďte sa návodom na použitie. Prípravok nepoužívajte pri precitlivenosti na aktívnu zložku. Prípravok nesmie prísť do priameho kontaktu s fóliou, umelou hmotou alebo náterom bazénu, môže tieto materiály odfarbovať a spôsobovať biele škvrny. Nemiešajte s inými chemikáliami. Sa môže používať len na úpravu vody v bazénoch.

Používajte dezinfekčné prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale.

Výrobca Proxim s. r. o.
Balenie 1,2kg
Značka Probazen

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Druh Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8594019361143 Chlor šok 15
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,