Nivea Sun detské mlieko na opaľovanie v guľôčke Sensitive OF 50+, 50 ml

Nivea sun | STARÉ VÝROBKY | Kód: 42360698
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
10,29 €
8,58 € bez DPH

Nivea Sun detské mlieko na opaľovanie v guľôčke Sensitive OF 50+

  •  Extra vodeodolné mlieko (nielen) na vodné hrátky.
  •  Spoľahlivá, veľmi vysoká ochrana v podobe OF 50+.
  •  Zloženie je špeciálne vyvinuté pre detskú pokožku už od 6 mesiacov.
  •  Bez parfumu.
  •  Rýchla a presná aplikácia vďaka guľôčkovému systému.

Letné hory alebo dovolenka pri mori je s deťmi vždy veľká výzva. Extra vodoodolné mlieko spoľahlivo ochráni aj toho najväčšieho plaváčika. A pretože rovnako ako on milujeme oceány: Opaľovacie mlieko neobsahuje mikroplasty ani škodlivé UV filtre a jeho obal je 100 % recyklovateľný. Zloženie sme navyše vyvinuli spolu s pediatrami špeciálne pre citlivú detskú pokožku. Je úplne bez parfumácie a vhodné pre školáka aj pre bábätko už od 6 mesiacov. 

Použitie: Pred použitím riadne pretrepte! Aplikujte v dostatočnom množstve pred slnením a na zachovanie ochrany pravidelne opakujte, najmä v prípade potenia, po kúpaní a po osušení uterákom. Menšie množstvo významne znižuje stupeň ochrany. Na slnku nezostávajte príliš dlho, aj keď používate opaľovací prípravok; nadmerné slnenie vážne ohrozuje zdravie. Ani výrobky proti slnečnému žiareniu neposkytujú 100 % ochranu. Dojčatá a malé deti nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte dieťa pred slnečným žiarením oblečením a používajte dostatočné množstvo slnečnej ochrany na nezakryté miesta. Nechajte dôkladne vstrebať a vyhnite sa priamemu kontaktu s oblečením a tvrdými povrchmi, môže zanechať stopy.

Zloženie: 

Aqua, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, Cetyl Palmitate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Maltodextrin,Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA.

 

Značka Nivea
Výrobca Beiersdorf
Balenie 50ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rada nakupujem v tomto obchode.V ponuke nájdem to čo potrebujem za výhodné ceny.

Overený zákazník,

Rýchlosť dodania OK. Prehľad tovaru OK.

Overený zákazník,

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,