VILEDA Actifibre mikrohandrička 1 ks

Vileda | Švédske a iné utierky | Kód: 4023103185678
Akcia -11%
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
Pôvodná cena
2,69 €
Ušetríte
0,29 € (11%)
2,40 €
2,00 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 2×
5
4
3
2
1

VILEDA Actifibre mikrohandrička 1 ks

Spoznajte našu novú handričku z mikrovlákien s technológiou Actifibre: Actifibre od Viledy je handrička novej generácie. Kombinuje tri najzásadnejšie faktory pre upratovanie povrchov - nezanecháva kvapky, absorbuje vodu a zbiera nečistoty. Táto handrička je zázrak, ktorý urobí vo vašej domácnosti divy.

1. Aktívne sacia sila
Ak sa chcete vyhnúť zanechávaniu kvapiek a šmúh, tak handrička Vileda Actifibre zo 100% mikrovlákna sa stane vaším najobľúbenejším domácim pomocníkom. Jej vysoká absorpcia a aktívna sacia schopnosť za sebou na povrchu nič nezanechajú.

2. Mikrohandrička novej generácie
Táto handrička Actifibre z mikrovlákien je navrhnutá tak, aby kombinovala významné upratovací prvky, ako sú pohodlná manipulácia, keď je mokrá aj suchá, upratovanie bez kvapiek a žmolkov, schopnosť absorbovať veľké množstvo vody a rýchle upratovanie jemných i väčších nečistôt.

Potrebujete nového a účinného pomocníka do domácnosti? Ste pripravení na mikrohandričku novej generácie? Naša handrička Vileda Actifibre v sebe kombinuje najlepšie vlastnosti a možnosti osvedčených čistiacich prostriedkov. Už žiadne ďalšie kvapky a šmuhy - ako handrička na okná a skla. Saje veľké množstvo vody a ďalších látok - ako špongiová handrička. Zbiera vlasy, odolné nečistoty i jemné častice - ako handričky z mikrovlákien.

Kúpte si našu handričku Vileda Actifibre s extra kvalitnými mikrovláknami. Reliéfny vzor handričky garantuje lepší kontakt s nečistotami a dokonca odstraňuje aj odolné nečistoty. Pokrytie PVA (polyvinylalkohol) posilňuje vonkajšiu ochranu náašej handričky Actifibre.

Po mokrom čistení s Vileda Actifibre handričkou nie je potreba následné suché čistenie, pretože sušiaca schopnosť handričky bola našimi expertmi vyvinutá a posilnená na maximum. Ak chcete upratať kuchyňu, kúpeľňu alebo čokoľvek iné, handrička z mikrovlákien s technológiou Actifibre vám garantuje komfortné a účinné upratovanie všetkých povrchov a nesmierne vám tak uľahčí prácu.

Je vhodná pre každodenné čistenie, znovu použiteľná a pripravená vášmu domovu priniesť lesklé a žiarivé povrchy. Je to prachovka, handrička, hubka a utierka - všetko v jednom! Ak chcete udržať vašu handričku hygienicky čistú, pravidelne ju ručne oplachujte alebo ju môžete prať v práčke až na 60 ° C. Jemná handrička z mikrovlákien Vileda Actifibre je hviezda medzi handričkami z mikrovlákien a mala by byť používaná v každej modernej domácnosti. Pridajte ju tiež do svojej zbierky domácich pomocníkov a vyskúšajte ju! Zjednodušte si život s našou vysoko kvalitnou a prateľnou handričkou Actifibre.

  • Balenie: 1 ks
  • Rozmer handričky: 29 × 29 cm
  • Rozmer balenie: 18 × 0,5 × 26 cm
Značka Vileda
Výrobca Vileda
Balenie 1ks
,
5

Klady
Zápory
  • najlepšie handričky, ktoré používane pri veľkom upratovaní v škole

,
5

Potrebujem v domácnosti.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 4023103185678 14
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,