VILEDA Actifibre mikrohandrička 1 ks

Vileda | Švédske a iné utierky | Kód: 4023103185678
Akcia -11%
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
Pôvodná cena
2,69 €
Ušetríte
0,29 € (11%)
2,40 €
2,00 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 2×
5
4
3
2
1

VILEDA Actifibre mikrohandrička 1 ks

Spoznajte našu novú handričku z mikrovlákien s technológiou Actifibre: Actifibre od Viledy je handrička novej generácie. Kombinuje tri najzásadnejšie faktory pre upratovanie povrchov - nezanecháva kvapky, absorbuje vodu a zbiera nečistoty. Táto handrička je zázrak, ktorý urobí vo vašej domácnosti divy.

1. Aktívne sacia sila
Ak sa chcete vyhnúť zanechávaniu kvapiek a šmúh, tak handrička Vileda Actifibre zo 100% mikrovlákna sa stane vaším najobľúbenejším domácim pomocníkom. Jej vysoká absorpcia a aktívna sacia schopnosť za sebou na povrchu nič nezanechajú.

2. Mikrohandrička novej generácie
Táto handrička Actifibre z mikrovlákien je navrhnutá tak, aby kombinovala významné upratovací prvky, ako sú pohodlná manipulácia, keď je mokrá aj suchá, upratovanie bez kvapiek a žmolkov, schopnosť absorbovať veľké množstvo vody a rýchle upratovanie jemných i väčších nečistôt.

Potrebujete nového a účinného pomocníka do domácnosti? Ste pripravení na mikrohandričku novej generácie? Naša handrička Vileda Actifibre v sebe kombinuje najlepšie vlastnosti a možnosti osvedčených čistiacich prostriedkov. Už žiadne ďalšie kvapky a šmuhy - ako handrička na okná a skla. Saje veľké množstvo vody a ďalších látok - ako špongiová handrička. Zbiera vlasy, odolné nečistoty i jemné častice - ako handričky z mikrovlákien.

Kúpte si našu handričku Vileda Actifibre s extra kvalitnými mikrovláknami. Reliéfny vzor handričky garantuje lepší kontakt s nečistotami a dokonca odstraňuje aj odolné nečistoty. Pokrytie PVA (polyvinylalkohol) posilňuje vonkajšiu ochranu náašej handričky Actifibre.

Po mokrom čistení s Vileda Actifibre handričkou nie je potreba následné suché čistenie, pretože sušiaca schopnosť handričky bola našimi expertmi vyvinutá a posilnená na maximum. Ak chcete upratať kuchyňu, kúpeľňu alebo čokoľvek iné, handrička z mikrovlákien s technológiou Actifibre vám garantuje komfortné a účinné upratovanie všetkých povrchov a nesmierne vám tak uľahčí prácu.

Je vhodná pre každodenné čistenie, znovu použiteľná a pripravená vášmu domovu priniesť lesklé a žiarivé povrchy. Je to prachovka, handrička, hubka a utierka - všetko v jednom! Ak chcete udržať vašu handričku hygienicky čistú, pravidelne ju ručne oplachujte alebo ju môžete prať v práčke až na 60 ° C. Jemná handrička z mikrovlákien Vileda Actifibre je hviezda medzi handričkami z mikrovlákien a mala by byť používaná v každej modernej domácnosti. Pridajte ju tiež do svojej zbierky domácich pomocníkov a vyskúšajte ju! Zjednodušte si život s našou vysoko kvalitnou a prateľnou handričkou Actifibre.

  • Balenie: 1 ks
  • Rozmer handričky: 29 × 29 cm
  • Rozmer balenie: 18 × 0,5 × 26 cm
Značka Vileda
Výrobca Vileda
Balenie 1ks
,
5

Klady
Zápory
  • najlepšie handričky, ktoré používane pri veľkom upratovaní v škole

,
5

Potrebujem v domácnosti.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,