VANISH Gold Oxi Action Gold White, Odstraňovač škvŕn na bielu bielizeň 300g

Vanish | STARÉ VÝROBKY | Kód: 5997321747064
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
6,59 €
5,49 € bez DPH

VANISH Gold Oxi Action Gold White Odstraňovač škvŕn na bielu bielizeň 

Výsledok za 30 sekúnd** + žiarivá biela. Až o 3 odtiene belšie*. * vs. zašednuté textílie. ** Platí pre niektoré škvrny napr. od červeného ovocia alebo zeleniny na bavlne, pri praní na 40 °C.

Príprava a použitie: Starostlivosť pred praním: Zmiešajte ¼ odmerky prášku s ¾ odmerky vody. Aplikujte zmes na škvrnu. Drhnite škvrnu ako bude treba. Pred vrátením odmerky do nádoby ju vyčistite a osušte. Po príprave perte ako zvyčajne. Namáčanie: Pridajte jednu odmerku do 4 litrov vody. Namáčajte max 6 hodín. Po namáčaní operte ako zvyčajne, alebo dôkladne vypláchajte. Aby ste dosiahli čo najlepší výsledok, drhnite pred pláchaním.

Pranie: Pridajte spolu s vaším pracím prostriedkom: Na odolné a zaschnuté škvrny 1 odmerku, na bežné škvrny ½ odmerky. Odporúčania na použitie odstraňovača škvŕn: Vždy dodržujte pokyny na pranie na štítku na oblečení. Pred použitím skontrolujte stálosť farby otestovaním na nenápadnom mieste. Opláchnite a nechajte uschnúť. Po každom použití vrchnák uzavrite a uchovávajte Vanish Gold na suchom a chladnom mieste. S cieľom dosiahnuť najlepšie výsledky môžete postup zopakovať.

Nepoužívajte na vlnu, hodváb alebo kožu. Nepoužívajte na povrchovo upravované alebo natierané povrchy - napríklad drevo, kovy atď. Nenamáčajte látky s kovovými upevňovacími prvkami alebo s povrchovou úpravou zaisťujúcou odolnosť voči ohňu.

Ošetrené alebo namáčané odevy nevystavujte zdrojom priameho tepla ani priamemu slnečnému svetlu pred ich vypraním alebo dôkladným opláchnutím. Zaistite, aby výrobok v nádobe nebol ničím kontaminovaný. Hneď ako dôjde k zmiešaniu, neponechávajte roztok v hermeticky uzavretej nádobe. Z roztoku sa bude uvoľňovať kyslík a v uzavretej nádobe by malo dôjsť k hromadeniu tlaku s následkom úniku výrobku.

Značka Vanish
Balenie 300g
Výrobca Reckitt Benckiser

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,