Remal Telsal neutralizačná soľ 3 kg

Remal | Ochrana muriva | Kód: 8591235024807
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
15,20 €
12,67 € bez DPH

Charakteristika a použitie výrobku

REMAL TELSAL sa používa na neutralizáciu čerstvých vysušených omietok proti výkvetom vodou rozpustných solí a vápna z omietok, na sanáciu farebných škvŕn po dyme, nikotíne a pretečenej vode. Prípravok používajte bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.

Príprava podkladu

Pred použitím prípravku musí byť plocha zbavená nesúdržných častí, prachu, mastnôt a musí byť preschnutá. Staré hrubšie nátery je nutné oškrabať.

Odporúčaný náterový postup

REMAL TELSAL sa rozpustí v pomere 1 kg v 5 l vody a takto pripravený roztok sa nanáša štetkou na ošetrované plochy. V prípade nabobtnávania starých náterov (hlavne maliarske farby a pod.)je nutné tieto pred ďalším náterom očistiť. Používajte vždy len také množstvo roztoku, aby nestekal a nevytváral lesklé, ťažko pretierateľné miesta s prebytkom REMAL TELSAL V1406! V tomto prípade môže dochádzať k bobtnaniu vrchných náterov. Po zaschnutí ošetreného, popr. očisteného povrchu je možné aplikovať bežné maliarske prípravky, disperzné alebo silikónové fasádne farby obvyklým spôsobom. Nie je vhodné používať pod silikátové fasádne farby.

Vydatnost

Spotreba 150 - 200 g/m2 rozpusteného prípravku v jednej vrstve

Balenie 3kg
Výrobca BAL SLOVAKIA
Značka Remal

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,