SOICRAT 2802A KONCENTRÁT V1309, akrylátová koncentrovaná disperzia 1kg

Soicrat | Penetračné nátery | Kód: 8591235024678
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
4,30 €
3,58 € bez DPH

SOICRAT 2802A KONCENTRÁT V1309

akrylátová koncentrovaná disperzia 1kg

SOICRAT V1309 je akrylátová koncentrovaná disperzia 2802A. Používa sa na zlepšenie vlastností všetkých stavebných zmesí, ktoré obsahujú cement alebo vápennatý hydrát (malta, betón), na zníženie prašnosti a zjednotenie savosti. Po nariedení vodou 1:15 sa používa ako penetračný prostriedok. Vhodný pre interiér aj exteriér. Prípravok nie je horľavý, jedovatý ani agresívny.

Použitie:

* Penetrácia savých podkladov - Jeden diel Soicratu je možné riediť 3 až 15 dielmi vody (čím viac sací podklad, tým viac riedime). * Náter uzatvárajúci betón, bezprašná úprava - Na jeden diel Soicratu pridáme 10 dielov vody a 4-5 dielov cementu. Po premiešaní použijeme zmes na náter povrchu vopred penetrovaného.

* Príprava malty na dlážky a obkladačky - Premiešame za sucha 2 diely piesku a 1 diel portlandského cementu. Počas miešania pridávame Soicrat zriedený 1-2 dielmi vody, a to až do potrebnej konzistencie. Nenamáčať podklad ani lepené obkladačky. * Príprava polymerovápennej malty základ piesok a vápenný hydrát - Na 100kg hydrátu pridáme 10kg Soicratu a domiešame vodou na potrebnú konzistenciu. Malta má zvýšenú priľnavosť k podkladu, je pružná, vhodná do muriva a k podmazaniu strešnej krytiny. * Zlepšenie vlastností betónu alebo cementovej malty - Na 100kg cementu pridávame 4-10kg Soicratu.

Po premiešaní suchej betónovej zmesi pridáme najprv disperziu a následne vodu. Aplikácia: štetcom, striekaním.

Výrobca Bal Slovakia, s.r.o.
Balenie 1kg
Značka Soicrat

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,