Drogéria SUPER DEZ + DOMESTOS, Set 3 výrobkov na čistenie domácnosti

VÝHODNÝ SET
Drogéria SUPER DEZ + DOMESTOS, Set 3 výrobkov na čistenie domácnosti
Predaj skončil

Drogéria SET SUPER DEZ+DOMESTOS OBSAHUJE:

SUPER DEZ 1L

Účel použitia: Dezinfekčný, čistiaci a bieliaci prípravok Super Dez.

Spoľahlivo likviduje vírusy vrátane (HIV a HBV) baktérie, riasy a nižšie huby. Odstraňuje pachy, odfarbuje, bieli textílie a drevo. Je určený pre sociálne zariadenia, v potravinárskom priemysle, na dezinfekciu pitnej vody v plaveckých bazénoch. Prípravok Super - Dez už 1% roztok má baktericídny, fungicídny a sporcídny účinok už po prvej minúte pôsobenia.

Návod na použitie:

Čistenie a dezinfekcia podláh, nábytku, kuchynského a hygienického náčinia sa uskutočňuje roztokom pripraveným z 0,1 - 0,3 l Super - Dezu a 10 l vody. Po možnom čistení a dezinfecii hračiek a predmetov, ktoré sú v sktyku s deťmi a potravinami opláchnite po 30 minútach.


DOMESTOS 24h Atlantic Fresh, tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok 750ml

tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok, zabíja všetky známe druhy baktérií. Pri každodennom použití chráni vylepšené zloženie s patentovanou technológiou hygiene molecules celý deň Vás aj Vašu rodinu pred baktériami uvoľnenými z toalety do ovzdušia spláchnutím. Vďaka vylepšenému zloženiu priľne k povrchu toaletnej misy a ostáva aj po spláchnutí.

Návod na použitie:

Uzáver odolný proti otvoreniu deťmi.

NERIEDENÝ - INTENZÍVNA DEZINFEKCIA

Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80ml) a nechajte pôsobiť 15 minút. Pre ešte účinnejšiu likvidáciu mikroorganizmov a odstránenie škvŕn nechajte výrobok pôsobiť cez noc. 

Odtoky a prepady v kuchyni a kúpeľni: pre dezinfekciu a odstráennie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte pôsobiť 5 minút potom dôkladne opláchnite.Umývadlá: nalejte do odtoku a nechajte 5 minút pôsobiť potom dôkladne opláchnite. 

RIEDENÝ DEZINFEKCIA

Podlahy a pracovné plochy: prilejte 120ml prípravku Domestos do 5 litrov vody. Nemusíte oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy. 

Špongie a handričky na riad: 120ml prípravku Domestos do vedra do polovice naplneného vodou a nechajte 30 minút namáčať.

RIEDENÝ - BIELENIE BIELIZNE

Prilejte 20ml prípravku Domestos do 5 litrov vody a namočte cez noc. Potom dôkladne vypláchajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami. 1 vrchnák = 15ml.


Rukavice Economic veľkosť M Söke 1 pár

* rukavice pre domácnosť 

100 % prírodný latex, bavlnená výstelka. Opláchnite po každom použití a osušte.

Balenie Set

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,