Drogéria SUPER DEZ + DOMESTOS, Set 3 výrobkov na čistenie domácnosti

VÝHODNÝ SET
Drogéria SUPER DEZ + DOMESTOS, Set 3 výrobkov na čistenie domácnosti
Predaj skončil

Drogéria SET SUPER DEZ+DOMESTOS OBSAHUJE:

SUPER DEZ 1L

Účel použitia: Dezinfekčný, čistiaci a bieliaci prípravok Super Dez.

Spoľahlivo likviduje vírusy vrátane (HIV a HBV) baktérie, riasy a nižšie huby. Odstraňuje pachy, odfarbuje, bieli textílie a drevo. Je určený pre sociálne zariadenia, v potravinárskom priemysle, na dezinfekciu pitnej vody v plaveckých bazénoch. Prípravok Super - Dez už 1% roztok má baktericídny, fungicídny a sporcídny účinok už po prvej minúte pôsobenia.

Návod na použitie:

Čistenie a dezinfekcia podláh, nábytku, kuchynského a hygienického náčinia sa uskutočňuje roztokom pripraveným z 0,1 - 0,3 l Super - Dezu a 10 l vody. Po možnom čistení a dezinfecii hračiek a predmetov, ktoré sú v sktyku s deťmi a potravinami opláchnite po 30 minútach.


DOMESTOS 24h Atlantic Fresh, tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok 750ml

tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok, zabíja všetky známe druhy baktérií. Pri každodennom použití chráni vylepšené zloženie s patentovanou technológiou hygiene molecules celý deň Vás aj Vašu rodinu pred baktériami uvoľnenými z toalety do ovzdušia spláchnutím. Vďaka vylepšenému zloženiu priľne k povrchu toaletnej misy a ostáva aj po spláchnutí.

Návod na použitie:

Uzáver odolný proti otvoreniu deťmi.

NERIEDENÝ - INTENZÍVNA DEZINFEKCIA

Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80ml) a nechajte pôsobiť 15 minút. Pre ešte účinnejšiu likvidáciu mikroorganizmov a odstránenie škvŕn nechajte výrobok pôsobiť cez noc. 

Odtoky a prepady v kuchyni a kúpeľni: pre dezinfekciu a odstráennie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte pôsobiť 5 minút potom dôkladne opláchnite.Umývadlá: nalejte do odtoku a nechajte 5 minút pôsobiť potom dôkladne opláchnite. 

RIEDENÝ DEZINFEKCIA

Podlahy a pracovné plochy: prilejte 120ml prípravku Domestos do 5 litrov vody. Nemusíte oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy. 

Špongie a handričky na riad: 120ml prípravku Domestos do vedra do polovice naplneného vodou a nechajte 30 minút namáčať.

RIEDENÝ - BIELENIE BIELIZNE

Prilejte 20ml prípravku Domestos do 5 litrov vody a namočte cez noc. Potom dôkladne vypláchajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami. 1 vrchnák = 15ml.


Rukavice Economic veľkosť M Söke 1 pár

* rukavice pre domácnosť 

100 % prírodný latex, bavlnená výstelka. Opláchnite po každom použití a osušte.

Balenie Set

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,