Savo Perex Kvetinová vôňa 1,2 l

Savo | Univerzálne čističe | Kód: 8710522605028
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
3,59 €
2,99 € bez DPH

Savo Perex Kvetinová vôňa 1,2 l

Savo Perex Kvetinová vôňa je parfumovaný prípravok na predpieranie a bielenie bielej a stálofarebnej bielizne v automatických práčkach, ale aj na ručné bielenie.

Účinne odstráni škvrny už vo fáze predpierania. Je mimoriadne účinný pri bielení polyesterových a bavlnených záclon.

Príprava a použitie

Uzáver odolný proti otvoreniu deťmi: Otvoriť: Stlačte plochy na oboch stranách vrchnáka a otočte vrchnák v protismere hodinových ručičiek. Zavrieť: Jemne vrchnák zatvárajte, kým nebudete počuť cvaknutie.

Ako môžete Savo Perex použiť:
Predpieranie a bielenie v automatických práčkach: Nastavte program s predpieraním. Do bubna nalejte roztok 1 l vody a 75-100 ml prípravku Savo Perex. Do práčok so zásobníkom na bieliaci prípravok nalejte dávku priamo do zásobníka. Vložte bielizeň do práčky, nadávkujte prací prostriedok a spustite program.
Ručné namáčanie a bielenie: Na 40 l vody dávkujte 400 ml prípravku Savo Perex. Bielizeň namočte na 1-2 hodiny a po dôkladnom vypláchaní doperte ručne alebo v práčke.
Výroba vlastných originálnych odevov ”batikovaním”: Použite roztok z 1 dielu prípravku Savo Perex a 4 dielov vody. Na tmavom bavlnenom tričku vytvorte požadovaný motív buď pomocou motúza a ponorením do pripraveného roztoku, alebo aplikujte motív vystrihnutý zo samolepiacej tapety a roztok jemne rozprášte (tričko pred aplikáciou podložte novinami, tapetu pred odstránením utrite).
Test stálofarebnosti: Ak si nie ste istí stálofarebnosťou bielizne, urobte najprv test. Zrieďte Savo Perex v pomere 1:4 vodou. Kvapnite roztok na menej viditeľné miesto. Ak sa materiál do jednej minúty neodfarbí, je stálofarebný a môžete Savo Perex bez obáv použiť.

Nepoužívajte na: eloxovaný hliník a linoleum. V prípade pochybností, nového alebo nezvyčajného povrchu, farebných plôch alebo lakovaného dreva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochrómovaných povrchov (poškodených alebo v nízkej kvalite) a poškodených povrchov, prípravok najskôr vyskúšajte na malej nenápadnej ploche.

1 uzáver = 40 ml.

Savo Perex má bezpečnostný uzáver. Stlačte na vyznačených bočných plochách a odskrutkujte.

 

Značka Savo
Výrobca Bochemie, a. s.
Balenie 1,2l

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8710522605028 14
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,