Savo Original tekutý dezinfekčný prípravok 4 kg

Savo | Univerzálne čističe | Kód: 8710522605066
Savo Original tekutý dezinfekčný prípravok 4 kg
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
8,99 €
7,49 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
4 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Savo Original tekutý dezinfekčný prípravok 4 kg

Savo Originál je výborný pomocník na udržiavanie Vašej domácnosti a okolia čistého a bezpečného.

Spoľahlivo likviduje baktérie, vírusy, riasy a nižšie huby.

Používa sa na dezinfekciu podláh, kuchynského a hygienického náradia, na dezinfekciu pitnej vody v studniach, a na dezinfekciu vody v bazénoch.

Príprava a použitie

Dezinfekcia povrchov: Na podlahy, kuchyne, sanitárne predmety a sanitárnu keramiku použite roztok 2 l prípravku Savo Original a 9 l vody, nechajte pôsobiť 30 minút. Silné znečistenie najprv mechanicky odstráňte. Hračky, predmety a plochy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, opláchnite po 30 minútach pitnou vodou.

Dezinfekcia úžitkovej vody v studniach: Dávkujte 60 ml na 2m³ vody. Dávku prípravku Savo Original najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom kropte vodnú hladinu studne. Po 30 min. je voda dezinfikovaná a súčasne dochádza k rozloženiu účinnej látky.

Dezinfekcia vody v bazénoch: Možno použiť ako celosezónny mikrobicídny a protiporastový prípravok na prevádzku bazénov. Kúpať sa je možné po 30 minútach od aplikácie prípravku.

Iniciačná dávka: Pre prvé zachlórovanie bazénu dávkujte 160 ml Savo Original na 3 m³ vody. Dávku najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom vlejte po častiach do bazéna.

Udržiavacia dávka: Na bežnú dezinfekciu a udržanie správnej koncentrácie voľného chlóru v bazéne dávkujte 80 ml prípravku Savo Original na 3 m³ vody každé 2 - 3 dni. Pri dlhotrvajúcich teplotách vzduchu nad 25 °C a trvalom slnečnom svite je vhodné aplikovať udržiavaciu dávku denne.

Šoková dávka: Pri výskyte rias, dlhodobom horúcom počasí alebo zvýšenej prevádzke dávkujte jednorázovo 240 ml prípravku Savo Original na 3 m³ vody.

Nepoužívajte na: eloxovaný hliník a linoleum. V prípade pochybností, nového alebo nezvyčajného povrchu, farebných plôch alebo lakovaného dreva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochrómovaných povrchov (poškodených alebo v nízkej kvalite) a poškodených povrchov prípravok najskôr vyskúšajte na malej nenápadnej ploche.

Značka Savo
Výrobca Bochemie, a. s.
Balenie 4kg
,
4

Dobre dezinfikuje a bieli

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8710522605066 9

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,