Revuele Argan Oil nočný krém 50 ml

Revuele | Citlivá a suchá pleť | Kód: 3800225902403
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
7,20 €
6,00 € bez DPH

Nočný krém s argánovým olejom.

Hydratačný denný krém obohatený o argánový olej špeciálne vyvinutý pre nevýraznú unavenú pleť s prejavmi citlivosti, akými sú začervenanie a odlupovanie. Napomáha k redukcii vrások a bojuje proti predčasným známkam starnutia. Krém prinavracia pleti vlhkosť a pružnosť, chráni ju pred voľnými radikálmi a uľahčuje proces omladzovania buniek.

Poskytuje pleti intenzívnu výživu počas spánku, regeneruje a posilňuje jej štruktúru, zmierňuje citlivosť a začervenanie. Efektívne zmazáva známky únavy, posilňuje a vzpružuje pleť, napĺňa ju energiou, vďaka čomu jej dodáva zdravý jas a jednotný vzhľad. Tento vysokokoncentrovaný krém obsahuje prírodný argánový olej, ktorý podporuje odolnosť pleti, pôsobí relaxačným efektom aromaterapie, upokojuje a vyživuje pleť. Olej efektívne prispieva k vyhladeniu pleti, zachovaniu prirodzenej hydrolipidovej vrstvy a pocitu sviežosti.

Ľahká textúra umožňuje sa rovnomerne rozplýva na pleti, výborne sa absorbuje, vypĺňa drobné trhlinky na pleti. Nezanecháva pleť mastnú ani lepkavú. Delikátna textúra formuje na pleti ochrannú vrstvu, ktorá udržuje vlhkosť a bráni strate vody. Rastlinné výťažky zahrnuté v zložení vylepšujú štruktúru pleti, zjednocujú ju, vyhladzujú a prispievajú k hodvábnemu povrchu. Prípravok má príjemnú nevtieravú vôňu a je určený na nočnú aplikáciu.

Balenie 50ml
Výrobca Revuele
Značka Revuele

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 3800225902403 2
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,