Remal Termokomfort - maliarska disperzná farba 4kg

Remal Termokomfort - maliarska disperzná farba 4kg
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
39,15 €
32,63 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
4,8 / 5
Hodnotené 5×
5
4
3
2
1

Charakteristika a použití výrobku

REMAL TERMOKOMFORT je maliarska farba s termoizolačným a antikondenzačným účinkom, s výborným krytím a bielosťou 90%. Používa sa v interiéroch na maľovanie omietok, betónu, dreva, drevotriesky, sadrokartónu, cetris dosiek, sadrokartónu a pod. Farba vykazuje odolnosť proti oteru za mokra – merané podľa ČSN EN ISO 11998 – trieda 2 (klasifikácia podľa EN 13300).

Príprava podkladu

Staré nesúdržné nátery v hrubších vrstvách je potrebné oškrabať. Na vyrovnanie dier, trhlín a nerovných plôch použijeme REMAL STIERKU. Z trhlín väčších rozmerov je potrebné odstrániť nesúdržný materiál a na vyplnenie použiť akrylátový tmel. Po jeho zaschnutí použijeme na vyrovnanie REMAL STIERKU. Po zaschnutí a prebrúsení sa podklad ľahšie pretiera maliarskou farbou. Na problémové miesta (fľaky od zamoknutia a pod.) je vhodné použiť izolačný náter REMAL FLEK-STOP. Príliš nasiakavé, prašné a nesúdržné podklady je potrebné najprv napenetrovať (spevniť) vhodnou penetráciou ,napr. REMAL, BARLET alebo SOICRAT. Teplota podkladu a prostredia pri natieraní nesmie klesnúť pod 5 °C.

Odporúčaný náterový postup

Farba sa pred použitím neriedi. Pre ľahšie nanášanie je dovolené pridať max. 0,1 l vody na 1 kg farby (10%). Farbu nanášajte valčekom alebo štetkou v 2 – 3 vrstvách s časovým intervalom min. 4 hod. medzi jednotlivými nátermi. Všetky znečistené miesta a pracovné náradie ihneď po maľovaní umyte vodou, zaschnutý náter sa ťažko odstraňuje!

Tónovanie

Tónovacími pastami REMAKOL V 3502, REMAL TEKUTÁ TÓNOVACIA FARBA.

 

Vydatnost

7 m2/ 1 kg na jednu vrstvu, nanáša sa v 2 - 3 vrstvách, nanesená vrstva by mala odpovedať spotrebe 0,3 až 0,4 kg/m2

Značka Remal
Balenie 4kg
Výrobca BAL SLOVAKIA
,
5

Funguje to


,
5

farba naozaj funguje, eliminuje tepelne mosty, dobre kryje


,
5

farba naozaj funguje, sú potrebné minimálne dve vrstvy


,
5

farba naozaj funguje, dobré thermo vlastnosti, odporúčam, možno menšia výdatnosť, ako sa píše na balení, dobrý pomer cena - výkon


,
4

Celkom husty nater, dobre s tym robi, dobre kryje. Treba vsetko zakryt pred pouzitim, lebo fakt tazko sa odstrani. Ze ci budu izolovat to este neviem. Na popisoch pise vydatnost 14m2/bal. ale na krabici je 12m2/bal.ale stacilo aj tak na trikrat vymalovat.

Sklad Kód Balenie Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8591235045499 4 kg 6

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,