Remal Termokomfort - maliarska disperzná farba 4kg

Remal Termokomfort - maliarska disperzná farba 4kg
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
39,15 €
32,63 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
4,8 / 5
Hodnotené 5×
5
4
3
2
1

Charakteristika a použití výrobku

REMAL TERMOKOMFORT je maliarska farba s termoizolačným a antikondenzačným účinkom, s výborným krytím a bielosťou 90%. Používa sa v interiéroch na maľovanie omietok, betónu, dreva, drevotriesky, sadrokartónu, cetris dosiek, sadrokartónu a pod. Farba vykazuje odolnosť proti oteru za mokra – merané podľa ČSN EN ISO 11998 – trieda 2 (klasifikácia podľa EN 13300).

Príprava podkladu

Staré nesúdržné nátery v hrubších vrstvách je potrebné oškrabať. Na vyrovnanie dier, trhlín a nerovných plôch použijeme REMAL STIERKU. Z trhlín väčších rozmerov je potrebné odstrániť nesúdržný materiál a na vyplnenie použiť akrylátový tmel. Po jeho zaschnutí použijeme na vyrovnanie REMAL STIERKU. Po zaschnutí a prebrúsení sa podklad ľahšie pretiera maliarskou farbou. Na problémové miesta (fľaky od zamoknutia a pod.) je vhodné použiť izolačný náter REMAL FLEK-STOP. Príliš nasiakavé, prašné a nesúdržné podklady je potrebné najprv napenetrovať (spevniť) vhodnou penetráciou ,napr. REMAL, BARLET alebo SOICRAT. Teplota podkladu a prostredia pri natieraní nesmie klesnúť pod 5 °C.

Odporúčaný náterový postup

Farba sa pred použitím neriedi. Pre ľahšie nanášanie je dovolené pridať max. 0,1 l vody na 1 kg farby (10%). Farbu nanášajte valčekom alebo štetkou v 2 – 3 vrstvách s časovým intervalom min. 4 hod. medzi jednotlivými nátermi. Všetky znečistené miesta a pracovné náradie ihneď po maľovaní umyte vodou, zaschnutý náter sa ťažko odstraňuje!

Tónovanie

Tónovacími pastami REMAKOL V 3502, REMAL TEKUTÁ TÓNOVACIA FARBA.

 

Vydatnost

7 m2/ 1 kg na jednu vrstvu, nanáša sa v 2 - 3 vrstvách, nanesená vrstva by mala odpovedať spotrebe 0,3 až 0,4 kg/m2

Značka Remal
Balenie 4kg
Výrobca BAL SLOVAKIA
,
5

Funguje to


,
5

farba naozaj funguje, eliminuje tepelne mosty, dobre kryje


,
5

farba naozaj funguje, sú potrebné minimálne dve vrstvy


,
5

farba naozaj funguje, dobré thermo vlastnosti, odporúčam, možno menšia výdatnosť, ako sa píše na balení, dobrý pomer cena - výkon


,
4

Celkom husty nater, dobre s tym robi, dobre kryje. Treba vsetko zakryt pred pouzitim, lebo fakt tazko sa odstrani. Ze ci budu izolovat to este neviem. Na popisoch pise vydatnost 14m2/bal. ale na krabici je 12m2/bal.ale stacilo aj tak na trikrat vymalovat.

Sklad Kód Balenie Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8591235045499 4 kg 7

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,