Remal Efekt Dekoračný maliarsky lesk, pre interiér a exteriér, odtieň 0960 - medená 0.4kg

Remal | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8591235042429
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
8,80 €
7,33 € bez DPH

Charakteristika a použitie výrobku

REMAL EFEKT je vodouriediteľná farba s kovovým a perleťovým vzhľadom. Používa sa na dekoratívne nátery všetkých typov minerálnych omietok, drevených podkladov, sadrokartónov, apod. v interiéroch a exteriéroch. Je vhodný pre dekoračné valčeky, maliarske linky, a pod. Výsledný dekoratívny efekt je závislý na technike spracovania ako aj na farebnosti podkladu a fantázii tvorcu. Vo vonkajšom prostredí sa používa len pre krátkodobé aplikácie. Farbu REMAL EFEKT je možné dotónovať malým množstvom tónovacej pasty (REMAL TEKUTÁ TÓNOVACIA FARBA, REMAKOL EX-S) a tým vytvoriť mnoho ďalších farebných variácií.

Príprava podkladu

Podklad musí byť rovný, bez trhlín, suchý a dostatočne vyzretý, pevný, bez prachu, starých náterov a nesúdržných častíc. Musí byť zbavený biologického napadnutia (plesne, riasy). Príliš nasiakavé alebo nesúdržné podklady je nutné najprv napenetrovať (spevniť) vhodnou penetráciou, napr. REMAL, BARLET alebo SOICRAT. Biologické napadnutie (plesne) je potrebné zlikvidovať prípravkom REMAL SANAL NA MURIVO V 1406. Základný náter omietky vykonajte maliarskou farbou REMAL alebo REMAL VINYL COLOR MAT.

Odporúčaný náterový postup

Pred použitím je potrebné farbu dobre premiešať. Mierna sedimentácia nie je na závadu. Farba sa riedi podľa spôsobu nanášania, a to v pomere 1 diel farby a 0 – 1 diel vody. Farba sa nanáša štetcom, dekoračným valčekom s krátkym vlasom, hubkou, striekaním, handričkou prípadne pomocou maliarskej šablóny. Ostatné plochy je nutné chrániť proti znečisteniu. Znečistené miesta sa musia ihneď očistiť, pretože zaschnutá farba sa ťažko odstraňuje. Odporúčaná optimálna teplota pre použitie sa pohybuje v rozmedzí 15 až 25 °C.

Vydatnost

6 - 8 m²/kg

Značka Remal
Výrobca BAL SLOVAKIA
Balenie 0,4kg
Farba Medená

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,