PROTECT® NATURAL sprej na odpudzovanie kún 500 ml

Protect | Proti iným škodcom | Kód: 5997378750208
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
15,50 €
12,92 € bez DPH

PROTECT® NATURAL sprej na odpudzovanie kún – okamžitý a trvalý účinok, ochráni aj vaše auto

AJ PROTI LÍŠKAM, FRETKÁM, LASICIAM A ZAJACOM

Pokiaľ máte starosti s neželaným obyvateľom domu poväčšine sa jedná o kunu skalnú (Martes foina), ktorá žije veľmi samotársky. Väčšinou obýva okraje lesov a skalnatý terén, ale dokáže žiť aj v blízkosti ľudských stavieb (na povalách, v opustených budovách, šachtách, podkroví chát a chalúp), ako aj v centrách veľkých miest. Je to predátor, ktorý sa živý potkanmi, myšami, požiera tiež hmyz, dážďovky, plazy a často vyhrabáva zo zeme larvy a kukly čmeľov a ôs. Až potiaľto by sa dalo o kune skalnej povedať, že ide o veľmi užitočné a milé zviera.

Neplatí to však v tom prípade, keď si nájde cestu pod strechu domu, do kurína, alebo do auta, kde dokáže zničiť izoláciu, káble a svojimi výkalmi spôsobiť aj výrazný zápach. Vtedy už len málokto myslí na jej kladné stránky a snaží sa neželaného návštevníka, čo najskôr zbaviť, odplašiť, odpudiť alebo aj chytiť do pasce.

Ako sa používa: Vonku aj v interiéri
Balenie: 500ml postrek

Účinná látka: 5% (50g/l) Eucalyptus citriodora oil 

Popis:

Používa sa na odpudzovanie kún a iných drobných cicavcov v okolí domu (povala, pivnica, garáž a iné vedľajšie budovy), ako aj na ochranu motorových vozidiel.

Použitie:

Proti kunám a iným drobným cicavcom. Môže byť použitý okolo domu (podkrovie, pivnica, garáž a ďalšie hospodárske budovy), v aute a na záhrade. Malí cicavci označujú svoje stanovište stopami zápachu, ktoré sú neutralizované postrekom, ktorý ich následne odpudzuje.

Chráni káble, elektrické spotrebiče, brzdové a chladiace potrubie pred poškodením spôsobeným kunou. Poskytuje okamžitú a dlhotrvajúcu ochranu. Je vhodný aj na odpudenie líšok, fretiek, lasíc a zajacov.

Značka Protect
Výrobca Babolna Bio
Balenie 500ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Balenie Počet mj na sklade
Hlavný sklad 5997378750208 500ml 1
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

dobré ceny,rýchle dodanie

Overený zákazník,

Všetko OK.

Overený zákazník,

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,