Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL, 1 ks

Philips | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8710103884897
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
249,00 €
207,50 € bez DPH

Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

So snímačom odtieňa pokožky. 15 minút na úpravu nôh od kolien dole. Najmenej 85% redukcia chĺpkov po 3 ošetreniach + Tondeuse-stylo Satin Compact.

Technológia Expert IPL pre domáce použitie, vyvinutá dermatológmi.
IPL je skratka pre Intense Pulsed Light (Intenzívne pulzné svetlo). Philips Lumea pôsobí na korienky chĺpkov jemnými svetelnými zábleskami, čo zanecháva korienky vo fáze nečinnosti. Tým sa postupne znižuje počet chĺpkov, ktoré vám na tele rastú. Opakované používanie zanechá vašu pokožku nádherne hladkú a jemnú na dotyk. Zabraňovanie rastu chĺpkov je bezpečné a šetrné, a to aj v citlivých oblastiach. Zariadenie Philips Lumea je klinicky testované a bolo vyvinuté spoločne s dermatológmi pre jednoduché a efektívne použitie v pohodlí domova.

Osvedčená bezpečnosť a účinnosť starostlivosti
Objektívne štúdie preukazujú obmedzenie rastu chĺpkov najmenej o 85 % po iba troch ošetreniach**. Prvé 4 ošetrenia vykonajte raz za dva týždne. Potom už môžete vidieť požadované výsledky. Pre udržanie týchto výsledkov vykonajte ošetrenie vždy po 4 týždňoch. Už po 8 ošetreniach vaša pokožka zostane hladká najmenej 3 mesiace*.

Vhodné pre širokú škálu typov chĺpkov aj pokožky
Systém Philips Lumea účinne, ľahko a bezpečne pôsobí na celý rad rôznych typov chĺpkov a pokožky. Je efektívny pri chĺpkoch farby prirodzene tmavej blond, hnedej i čiernej a pri tónoch pokožky od veľmi svetlej až po tmavo hnedú. Podobne ako iné technológie založené na IPL nie je systém Philips Lumea vhodný na ošetrenie svetlých blond alebo ryšavých chĺpkov a nie je vhodný pre veľmi tmavú pokožku kvôli požiadavke na vysoký kontrast medzi pigmentom vo farbe chĺpkov a v odtieni kože.

Integrovaný snímač odtieňa pokožky
Vstavaný snímač odtieňa pleti na začiatku každého použitia a občas aj v jeho priebehu odtieň ošetrovanej kože. Ak zistí, že je na tento produkt príliš tmavý, automaticky zastaví vysielanie impulzov.

  • Rýchla aplikácia vďaka veľkému ústiu prístroja
  • Rýchla aplikácia na veľké oblasti – napríklad nohy – vďaka veľkému ústiu prístroja.

S BEZPLATNOU aplikáciou Lumea budete mať osobného školiteľa kedykoľvek po ruke
Aplikácia Lumea je zadarmo na stiahnutie a ponúka jedinečné a prispôsobené používanie systému IPL – len pre vás. Je to váš vlastný osobný radca a zaisťuje, aby ste svoje zariadenie Lumea využili čo najviac, správnym spôsobom a dosiahli dlhodobé výsledky. Aplikácia vám pomôže vytvoriť osobný plán procedúr pre každú časť tela a prináša tipy a rady pre každé ošetrenie. Stačí len aplikáciu pravidelne kontrolovať a sledovať upozornenia a pripomienky.

* Priemerný výsledok 71% redukcie chĺpkov na nohách, po úplnom ošetrovacom cykle (12 ošetrení), objektívne štúdie na 48 ženách v Holandsku a Rakúsku. Štúdia bola realizovaná spoločnosťou Philips.
** Merané na nohách, 67 % zo 45 žien dosiahlo výsledok 85 % alebo viac. Štúdia bola realizovaná spoločnosťou Philips.

+ Tondeuse-stylo Satin Compact Zastrihávač na telo a tvár pre okamžité úpravy:

* čistiaca kefa, hrebeň na obočie, baterky

 

 

 

Značka Philips
Výrobca Philips
Balenie 1ks

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8710103884897 1
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,