OSMO 429 Natural, UV Ochranný olej farebný Extra 0,75 l

Osmo | Oleje a vosky na drevo | Kód: 4006850862702
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
35,56 €
29,63 € bez DPH

OSMO Nanášacie rúno 95 x 155 mm, 1ks
+ ZADARMO k objednávke
OSMO Nanášacie rúno 95 x 155 mm, 1ks
pri objednaní 2 ks

OSMO UV Ochranný olej Extra, 429 Natural 0,75l

OSMO UV ochranný olej Extra je polomatný náter na drevo do exteriéru s otvorenými pórmi a mimoriadne mnohostrannými možnosťami použitia. Je vyrobený na báze prírodných olejov. Reguluje vlhkosť a znižuje bobtnanie a zmrašťovanie dreva. Neodpraskáva, nepraská a neodlupuje sa, zachováva farebný odtieň dreva. OSMO UV ochranný olej Extra aplikovaný ako konečný náter na farebné a upravené drevo výrazne predlžuje interval renovácie. Ako samostatný náter vďaka ochrannému UV faktoru 12 zabraňuje šednutiu v porovnaní s drevom ošetreným iným náterom. K oživeniu stačí pretretie (žiadne obrusovanie - žiadny jemný prach). Vhodný je na drevené fasády, prístrešky, obloženie balkónov, záhradný nábytok, okná, okenice a dvere.

OSMO UV ochranný olej Extra obsahuje účinné látky k preventívnej ochrane náteru pred napadnutím riasami a hubami.

Povrch dreva ošetrený OSMO UV ochranným olejom Extra odpudzuje vodu a nečistoty, vyžaduje len bežnú údržbu. Je mimoriadne výdatný a rýchlo spracovateľný.

Oblasť použitia

Osmo UV ochranný olej EXTRA je ideálny pre všetky zvislé drevené plochy vonku: dvere, okná, okenice (rozmerovo stále stavebné diely), prístrešky pre autá, drevené fasády, balkóny, ploty, pergoly a záhradné domčeky (rozmerovo nestále stavebné diely)

Použitie:

Drevený povrch musí byť čistý, suchý a nesmie byť pokrytý námrazou (vlhkosť max. 20%). Osmo UV ochranný olej bezfarebný Extra je pripravený na priame použitie, neriedi sa. Pred použitím dobre premiešajte. Drevo bez povrchovej úpravy potrebuje dva nátery, v prípade opravy stačí jeden náter na očistený povrch - bez obrusovania!

Aplikácia:

Kvalitným a pevným štetcom (Osmo Plochý štetec) alebo Osmo valčekom z mikrovlákna naneste v tenkej vrstve v smere vlákien dreva na suché, čisté drevo. Nechajte uschnúť a dobre vetrajte. Potom naneste druhý náter. Pri pretieraní už raz tónovaného dreva alebo pri renovácií povrchu obvykle stačí jeden náter, aplikovaný na očistený povrch.

Schnutie:

cca 12 hodín (23°C/50°C pri relatívnej vlhkosti vzduchu). Pri nízkych teplotách alebo pri vysokej vlhkosti vzduchu sa predlžuje doba schnutia.

Spotreba:

1 liter - cca 24 m2 pri jednom nátere

Balenia v ponuke:

0.75l alebo 2.5l

Výrobca Renojava s.r.o.
Balenie 0,75l
Značka Osmo
Farba Prírodný

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Odtieň Počet mj na sklade
Hlavný sklad 4006850862702 429 2

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,