MISS SPORTY Studio Lash objemová riasenka - čierna 8ml

Miss Sporty | STARÉ VÝROBKY | Kód: 3607341080028
Akcia -25%
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
Pôvodná cena
3,49 €
Ušetríte
0,89 € (25%)
2,60 €
2,17 € bez DPH

Objav novú dimenziu objemu!

Riasenka Studio Lash Instant Volume od miss sporty Wow! Nikdy by som neverila, že tvoje riasy môžu vyzerať tak dobre! Dlhšie, hustejšie a dokonale oddelené. Miss Sporty predstavuje horúcu novinku - riasenku Studio Lash Instant Volume s kefkou, ktorá nadvihne tvoje riasy až do neba! Oslň všetkých svojím nepriehľadnuteľným pohľadom, ktorý si zamiluješ a nie len ty.:) Zloženie Tajomstvo úspechu riasenky Studio Lash Instant Volume spočíva v jedinečnom zložení

. Na rozdiel od niektorých iných objemových riaseniek sa s Miss Sporty nemusíš báť škaredých žmolkov. Tvoj pohľad sa v sekunde stane okúzľujúcim.

Svoje riasy si jednoducho vytvaruješ tak, ako budeš chcieť. Chytrá kefka! Nie je to len taká obyčajná kefka. Kombinuje v sebe dva typy štetiniek.

Flexibilné, krátke štetinky chytro obalia každú riasu čiernou farbou a dodajú im sexy objem.

Rada dlhých štetiniek potom riasy prečeše a oddelí ich do perfektného vejára. Tvoje riasy budú nadýchané ako nikdy predtým. Cool obal Luxusný obal prepožičiava riasenke šik vzhľad, ktorý zodpovedá zázraku ukrytému vo vnútri.

Okázalá ružová a lesklá strieborná - to sú farby, ktoré jednoducho nájdeš i na dne svojej plnej kabelky. Skvelý design robí z riasenky Studio Lash Instant Volume presne tú výnimočnú vec, s ktorou sa všade rada popýšiš!

Značka Miss Sporty
Balenie 8ml
Typ maskary Klasická
Farba Čierna
Výrobca Miss Sporty

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,