HG tekutý duo čistič odpadov 2 x 0,5 l

HG | Čistiace prostriedky | Kód: 8711577089665
Akcia -8%
HG tekutý duo čistič odpadov 2 x 0,5 l
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
Pôvodná cena
15,50 €
Ušetríte
1,25 € (8%)
14,25 €
11,88 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

HG tekutý duo čistič odpadov

Špecialisti z HG vyvinuli HG tekutý duo čistič odpadov špeciálne pre najodolnejšie upchatie odpadov, spôsobené mastnými zostatkami a zvyškami jedál (kuchynské odpadové potrubie) alebo vlasmi, zubnou pastou, zvyškami mydla alebo mastnoty (sanitárne odpadové potrubia). Odteraz už nebudete potrebovat inštalatéra!

HG tekutý duo čistič odpadov je založený na unikátnej dvojkomponentovej technológii, vďaka ktorej si budete môct sami jednoducho účelne a efektívne pomôct proti odolným upchatiam odpadov. Obidva produkty môžete začať ihned používat, nie je potrebné ich riedit, čím je zároven aj menšie riziko postriekania.

  • Mimoriadne účinný vďaka jedinečnej dvojzložkovej technológii
  • Určený na okamžité použitie.
  • Bezpečný pre všetky typy odtokov

Bezpečný dvojzložkový čistiaci prostriedok na upchaté odtoky

Hľadáte mimoriadne účinný čistiaci prostriedok na upchaté odtoky? Tento mimoriadne účinný čistiaci prostriedok vyčistí aj veľmi silno upchaté odtoky. HG duo tekutý čistič odpadov využíva jedinečnú dvojzložkovú technológiu, ktorá účinne pomáha vyčistiť aj mimoriadne silno upchaté odtoky. Je absolútne bezpečný pre všetky typy odtokov. Obe zložky sú pripravené na okamžité použitie a nie je potrebné ich riediť, čo znižuje riziko špliechania. Náš mimoriadne silný čistiaci prostriedok pri nalievaní do odtoku nepení ani nešpliecha. Na odstránenie nepríjemného zápachu z kuchynského alebo kúpeľňového odtoku odporúčame použiť HG odstraňovač zápachu z odpadov.

Ako používať HG duo tekutý čistič odpadov?

Spôsob používania prípravku sa líši v závislosti od miesta upchatia odtoku. HG duo tekutý čistič odpadov v kuchyni alebo kúpeľni používajte týmto spôsobom.

Nalejte (v závislosti od intenzity upchatia vášho odpadu v kuchyni alebo na sanitárnych zariadeniach a pozorne si precítajte návod na použitie) opatrne 1 alebo 2 dieliky (vid mierku na flaši) z flaše A do upchatého odpadu. Potom opatrne nalejte (v závislosti od intenzity upchatia vášho odpadu v kuchyni alebo na sanitárnych zariadeniach) 1 alebo 2 dieliky (vid mierku na flaši) z flaše B do upchatého odpadu a nechajte všetko pôsobit 1 hodinu. Opláchnite dostatočným množstvom vody a následne opatrne nalejte zostatok tekutiny z flaše A a potom zostatok z flaše B do odpadu, aby sa zaistilo optimálne dodatočné pôsobenie látky. Aj v tomto prípade nechajte pôsobit 1 hodinu a následne opláchnite dostatočným množstvom vody.

Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 1l
Značka HG
,
5

Hádam splní účel.

Sklad Kód Druh Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8711577089665 duo čistič 23
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,