HG Tekutý čistič odpadov 500 ml

HG | Čistiace prostriedky | Kód: 8711577143725
Akcia -8%
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
Pôvodná cena
4,45 €
Ušetríte
0,35 € (8%)
4,10 €
3,42 € bez DPH

HG Tekutý čistič odpadov 500 ml

* tekutý prostriedok na účinné čistenie upchatých odtokov

HG tekutý čistič odpadov pôsobí veľmi bezpečne. Kedže prípravok je priamo pripravený na použitie, je veľmi málo príležitostí na nežiadúce kvapnutia a škvrny. Naviac vďaka tekutej forme prípravku nemôžete upchanie ešte viac zhoršiť, ako k tomu môže dôst pri pudrových granulovitých prípravkoch. HG tekutý čistič odpadov pôsobí veľmi dôkladne a efektívne a celkom bezpečne i pri plastovom potrubí.

  • pripravený na okamžité použitie
  • výsledky už do 30 minút
  • nepení a nešpliecha

Ideálny tekutý čistič odpadov na všetky typy upchatých odtokov

Hľadáte prostriedok na upchaté umývadlo alebo iný odtok? HG tekutý čistič odpadov čistí upchaté odtoky veľmi rýchlo. HG tekutý čistič odpadov je okamžite pripravený na použitie a pri nalievaní do odtoku nepení ani nešpliecha. HG tekutý čistič odpadov nezhorší situáciu s už upchatým odtokom, ako sa to môže stať pri použití práškových alebo granulovaných čističov, pretože tie sa môžu akumulovať na mieste upchatia. Hľadáte tekutý čistič odpadov na vyčistenie upchatého odtoku WC? HG tekutý čistič odpadov je vhodný aj na vyčistenie upchatého odtoku WC. Snažíte sa vyčistiť silno upchatý odtok, ktorý sa nepodarilo úplne vyčistiť ani po použití čističa na upchaté umývadlo a iné odtoky? V tom prípade odporúčame použiť HG duo tekutý čistič odpadov. Na vyčistenie kuchynského odtoku odporúčame použiť HG tekutý bio čistič kuchynských odpadov.

Ako používať HG tekutý čistič odpadov (500 ml)?

Na vyčistenie upchatého odtoku používajte HG tekutý čistič odpadov týmto spôsobom.

Opatrne nalejte 300 ml prípravku do upchatého odpadu. Nechajte prípravok pôsobit cca. 30 minút a poriadne odpad prepláchnite studenou vodou. V prípade veľmi silného upchatia nalejte najprv do upchatého odpadu horúcu vodu, potom prípravok HG tekutý čistič odpadov a po 30 minutách pôsobenia ho znova prepláchnite horúcou vodou. Taktiež nepríjemné pachy spôsobené upchaným odpadom môžu byť jednoducho odstránené pomocou veľmi malého množstva prípravku HG tekutý čistič odpadov, ktorý sa naleje do odpadu.

Značka HG
Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 500ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Druh Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8711577143725 tekutý čistič 7
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,