Priemerné hodnotenie
4,7 / 5
Hodnotené 3×
5
4
3
2
1

HG 244 Super ochrana špár obkladov a dlažby 

Zabráni, aby sa špáry zašpinili od mastnoty a nečistôt, ako sú zvyšky mydla, vodný kameň či pleseň, pretože tento prostriedok im dodá absolútnu odolnosť voči vode, oleju, mastnote a nečistotám. Nanáša sa veľmi jednoducho.

Mnohé škáry sú porézne a absorbujú preto veľmi rýchlo mastnotu, nečistotu a vápenaté usadeniny. Keď sa napríklad na podlahové škáry rozleje víno, malinovka alebo niečo mastné, vznikajú v škáre fľaky, ktoré sa dajú len ťažko odstrániť. Škáry v stenách sú, predovšetkým vo vlhkých priestoroch ako je kúpeľňa, kvôli plesniam a vápenatým usadeninám nevzhľadné a nehygienické. Ale aj pri každom čistení preniká do škár voda (ktorá obsahuje čiastočky nečistoty z podlahy alebo zo steny), čím sa škáry postupne znečisťujú a takmer sa nedajú poriadne vyčistiť. 

HG super ochrana špár obkladov & dlažby rieši tento problém jednoduchým spôsobom. Týmto čistiacim prostriedkom sú škáry impregnované na absolútnu odolnosť voči vode, oleju, mastnote a nečistotám. Škáry musia byť čisté a suché. Najprv škáry dôkladne vyčistite pomocou HG HG čistič špár. Potom škáry opláchnite čistou vodou a nechajte 24 hodín úplne vyschnúť. Nové škáry nechajte úplne vytvrdnúť a vyschnúť. Do podlahových škár naneste podľa možnosti spolu s dodávanou pipetou HG super ochrana špár obkladov & dlažby.

Do škár v stene, napríklad v kuchyni alebo kúpeľni, naneste HG super ochrana špár obkladov & dlažby pomocou štetca. Nadbytočný čistiaci prostriedok, ktorý vyteká na obklad, rovnako pri obkladačkách ako aj dlaždiciach, utrite handrou. Po 36-48 hodinách sa môže povrch opäť normálne čistiť. Pri podlahových škárach sa môže chodiť po dlážke asi po 3 hodinách. Podlahy v sprchách sa môžu používať po 8 hodinách. 250 ml stačí na plochu okolo 30-40 m2.

Výrobca SlovaColor s.r.o.
Značka HG
Balenie 250ml
,
4


,
5


,
5

jednoduche nanasanie prilozenou pipetou do skar na podlahe.
jednoduche nanasanie tenkym stetcom do skar na stene.

Sklad Kód Druh Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8711577015756 ochrana škár 4
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,