HG penový odstraňovač plesne v spreji 500 ml

HG | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8711577215460
Akcia -8%
HG penový odstraňovač plesne v spreji 500 ml
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
Pôvodná cena
10,40 €
Ušetríte
0,85 € (8%)
9,55 €
7,96 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

HG penový odstraňovač plesne v spreji 500 ml

* mimoriadne účinný prostriedok na odstraňovanie plesní vo forme spreja

HG "penový odstraňovač plesne v spreji" ničí pleseň na vlhkých miestach v interiéri aj exteriéri. Vďaka unikátnemu zloženiu má pena menej prenikavý zápach, aplikácia sprejom umožnuje lepšie zameranie na postihnuté miesto a riziko rozstrekovania je menšie. Okrem toho pena má navyše schopnosť dlhšie sa udržať na povrchu, čím zaistí ešte lepšie a dlhodobejšie pôsobenie. Vhodný na obklady a štukové steny (aj mramor a iné druhy prírodného kameňa), špáry v kúpeľni, v sprche, na toalete, v kuchyni, pivnici, suteréne, saune, bazéne, garáži, v kôlni. Vyčistí aj fasádu, balkón, kvetináče, záhradné sochy apod.

  • Na obklad, silikónové tesnenia, omietku a pod.
  • Samočinný
  • Výsledky už do 30 minút
  • Menej prenikavý zápach
  • Menšie riziko špliechania
  • Jednoduchšia aplikácia priamo na pleseň
  • Ešte vyššia účinnosť

Ako HG penový odstraňovač plesne v spreji funguje?

HG penový odstraňovač plesne v spreji používajte týmto spôsobom:

Pred použitím odstránte poistnú svorku. Ak ste fľašu už používali, môžu v tryske zostať zvyšky tekutiny, následkom čoho môže mať tryska pri opätovnom použití zhoršenú funkčnosť. Odporúčame vám pri opätovnom použití trysku najskôr dobre opláchnuť pod horúcou tečúcou vodou,
napríklad cez odvzdušňovacie otvory na bočnej strane penovej trysky. Tento prostriedok zosvetľuje miesta, na ktorých je používaný a preto je vhodné ho vyskúšať najprv na málo viditeľnom mieste. Plesne nesmieme hneď odstraňovať. Stlačte trysku na prednej (čelnej) strane a otočte ňou o štvrtinu. Vybranú plochu postriekame zo vzdialenosti 3 – 5 cm. V prípade silného znečistenia po 30 minútach aplikujeme prostriedok znovu a necháme pôsobiť ďalších 30 minút. Ošetrený povrch umyjeme vodou a hubkou. Elastické spoje (napríklad silikónový tmel) po uplynutí 30 minút umyte a znovu nastriekajte prípravok. Po použití otočte trysku o štvrtinu späť (kliknutie = zaistená pozícia). V prípade potreby čistenia väcších plôch pokrytých zeleným povlakom Vám odporúčame použiť HG "odstraňovač zelených povlakov a machov".

Pri vdýchnutí premiestnite postihnutého do čistého prostredia. V prípade potreby privolajte lekársku pomoc. Pri zástave dýchania zaistite umelé dýchanie. V prípade požitia nevyvolávajte zvracanie, pokiaľ je to možné, podajte 3 tablety medicínskeho uhlia rozpusteného v pohári vody a zabezpečte lekársku pomoc. Zasiahnutú pokožku umyte veľkým množstvom vlažnej vody a mydlom. Pri zasiahnutí očí vyplachujte oči prúdom čistej vody min. 10 minút a zaistite lekárske ošetrenie. (Osoby v bezvedomí uložte do stabilizovanej polohy a privolajte lekársku pomoc.)

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 500ml
Značka HG
,
5

Určite doporučujem.

Klady
Zápory
  • Výborné vyčistenie špár medzi obkladačkami a odstranenie pliesne.
  • Dost značný zápach, je nutné intenzívne vetranie.
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

super obchod,nikdy nesklame

Overený zákazník,

Vyborna cena,kvalita,pouzivan slhsiu dobu.

Overený zákazník,

Rýchle doručenie

Overený zákazník,