HG Odstraňovač hrdzavých škvŕn 500ml

HG | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8711577240738
Akcia -8%
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
Pôvodná cena
24,80 €
Ušetríte
2,00 € (8%)
22,80 €
19,00 € bez DPH

HG Odstraňovač hrdzavých škvŕn

* prostriedok na odstraňovanie hrdzavých škvŕn zo všetkých povrchov

HG "odstraňovač hrdzavých škvŕn" odstraňuje hrdzavé škvrny a všetky ostatné oxidačné škvrny z keramických dlaždíc, betónu, mramoru a iného prírodného kameňa, ale aj z kovu a dreva. Neobsahuje žiadne kyseliny a je teda úplne bezpečný na povrchy ako je mramor, kamenársky kameň, betónový kameč a iné kamene, obsahujúce vápenec.

  • vhodný na všetky druhy prírodného kameňa, drevo, keramické dlaždice a strešné škridly
  • neobsahuje kyseliny

Ako používať HG odstraňovač hrdzavých škvŕn?

Chcete bezpečne a účinne odstrániť hrdzavé škvrny? HG odstraňovač hrdzavých škvŕn používajte týmto spôsobom:

1. HG "odstraňovač hrdzavých škvŕn" používajte na suchý povrch. Najlepší výsledok dosiahnete, ak teplota okolitého prostredia dosahuje viac ako 15°C.
2. Nádobu pred použitím dobre pretrepte. Trysku na prednej strane pootočte o štvrtinu.

3. Nastriekajte HG "odstraňovač hrdzavých škvŕn" na zoxidované miesta alebo škvrny tak, aby bol prípravkom pokrytý celý povrch škvŕn. Objaví sa sfarbenie, ktoré bude v prípade hrdze fialové. Okrem sfarbenia sa vyskytne aj zápach, ktorý pripomína skazené vajcia. Pri použití v interiéroch preto musíte dôkladne vetrať. Kvapkajúca farebná kvapalina môže spôsobiť škvrny na podklade. Môžete tomu zabrániť odstránením nadbytočnej kvapaliny alebo ochránením podkladu napríklad prostredníctvom ochrannej plastovej fólie. Ak vzniknú škvrny, odstráňte tieto dostatočným množstvom vody, pokým nie je sfarbenie odstránené.

4. Nechajte HG "odstraňovač hrdzavých škvŕn" pôsobiť približne 5 minút. Doba pôsobenia môže byť predĺžená na 15 minút, ale nesmie dôjsť k zaschnutiu. V prípade potreby nastriekajte po čase na škvrnu alebo zoxidované miesto viac prípravku.

5. V prípade silnej oxidácie alebo hrdzavých škvŕn prípravok okamžite sfialovie. Odporúčame takúto tmavofialovú kvapalinu od škvŕn na materiáloch zotrieť pomocou utierky alebo handričky. Okamžitým zotretím sfarbenej kvapaliny predchádzate jej vniknutiu do povrchu a prípadnej zmene farby povrchu. Postup opakujte tak dlho, až sa prípravok prestane zafarbovať na tmavofialovo. Následne nechajte prípravok 5 až 15 minút pôsobiť.

6. Po pôsobení zotrite kvapalinu utierkou alebo handričkou. Predovšetkým pri starej, hlbokej oxidácii alebo hlbokých škvrnách (v pórovitých materiáloch) je potrebné opakované ošetrenie.

7. Po použití HG "odstraňovača hrdzavých škvŕn" a pred vyschnutím ošetrenej plochy opláchnite vždy dostatočným množstvom vody až pokým sa sfarbenie nestratí.

8. Po použití trysku opät pootočte o štvrtinu (OFF – zatvoriť).

 

Značka HG
Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 500ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,