HG Green čistič kuchynských odpadov 1l

HG | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8711577186982
Akcia -8%
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
Pôvodná cena
7,10 €
Ušetríte
0,55 € (8%)
6,55 €
5,46 € bez DPH

HG Green čistič kuchynských odpadov 1l

HG "čistič kuchynských odpadov" je určený najmä na odstránenie odolávajúcich nečistôt spôsobených tukmi a zvyškami jedál. Tento profesionálny produkt funguje na báze špeciálne vybraných prírodných enzýmov a mikróbov, čím je absolútne bezpečný pre akýkoľvek typ odtoku alebo septikov. HG "čistič kuchynských odpadov" zlepšuje bakteriálnu kultúru v septiku.

HG "čistič kuchynských odpadov" je šetrný k životnému prostrediu a ekologicky zodpovedný čistič kuchynských odpadov, obsahujúci biologicky plne rozložiteľné suroviny, ktoré nepoškodzujú životné prostredie a jeho obal je vyrobený zo 100% recyklovateľného plastu.

Návod na použitie:

Upchaté odpady: Vyprázdnite akúkoľvek zvyšnú vodu z umývadla alebo drezu. Nalejte do odpadu aspoň 300 ml HG "čističa kuchynských odpadov". Teraz pridajte rovnaké množstvo teplej vody, aby sa aktivoval HG "čistič kuchynských odpadov". Nechajte produkt„ požierať“ zachytené nánosy v odpade (tento proces trvá najmenej 6hodín), následne prepláchnite odpad vodou.

Pomaly odtekajúce odpady: Začnite preplachovaním odpadu vlažnou vodou trvajúcim 1 minútu. Potom nalejte do odpadu aspoň 300 ml HG "čističa kuchynských odpadov" a pridajte rovnaké množstvo vlažnej vody, aby sa aktivoval. Nechajte produkt „požierať“ zachytené nánosy v odpade (tento proces trvá najmenej 6 hodín), následne prepláchnite odpad vodou.

Predchádzanie upchatiu a nepríjemným zápachom: Pridajte raz za dva týždne do odpadu malé množstvo (pribl. 25 ml) HG "čističa kuchynských odpadov".

Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 1l
Značka HG
Typ produktu Eko drogéria

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,