HG 4v1 na kožu 250 ml

HG | Čistiace prostriedky | Kód: 8711577015176
Akcia -8%
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
Pôvodná cena
10,70 €
Ušetríte
0,85 € (8%)
9,85 €
8,21 € bez DPH

HG 4v1 na kožu

* čistí, vyživuje, chráni a udržiava kožu v dobrom stave

Prípravok HG 4 v 1 na kožu je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o anilínové a farebné druhy koží, ktoré sa používajú hlavne na nábytku, kufroch a taškách. Prípravok HG 4 v 1 na kožu je vyrobený na vodnej báze. Tento prípravok kožu čistí a vyživuje, vďaka čomu koža zostáva mäkká, pružná a perfektne chránená pred akoukoľvek špinou, škvrnami a potom. Naviac prípravok zvýrazní farbu a štruktúru kože.

  • Chráni, vyživuje, skrášľuje a čistí
  • Obnovenie kvality kože už po jednom ošetrení
  • Čistiaci prostriedok na anilínové a farbené druhy kože

HG 4 v 1 na kožu chráni pred nečistotami a škvrnami

Chcete ošetriť výrobky z kože? Koža je prírodný produkt a ľahko sa môže vysušiť. Dobrá starostlivosť o kožu je veľmi dôležitá. HG 4 v 1 na kožu je ochranný prípravok na báze vody vyvinutý špeciálne na starostlivosť o anilínové a farbené druhy kože, ktoré sa používajú napríklad na nábytok, kufre a tašky. Okrem toho zvýrazňuje farbu a štruktúru kože, vďaka čomu kožené výrobky vyzerajú opäť ako nové. Po ošetrení bude tento vzácny materiál lepšie chránený pred nečistotami a vysušovaním. Ideálny prostriedok na údržbu a starostlivosť o kožu.

Ako používať prípravok HG 4 v 1 na kožu?

HG 4 v 1 na kožu používajte týmto spôsobom. Tento ochranný prostriedok na kožu zaručuje, že koža bude chránená pred nečistotami a takisto pred vysušovaním.

Zašpinenú, alebo inými prípravkami ošetrenú kožu najprv dobre očistite pomocou prípravku HG “Intenzívny čistic kože“. Vycištený povrch nechajte najprv 30 minút schnút. Naneste prípravok HG 4 v 1 na kožu na handričku alebo na špongiu a jemne ho votrite do čisteného povrchu. Zhruba po 10 minútach môžete jemným trením handričky špinu z kože ľahko odstrániť. Po ošetrení je koža dokonca preventívne chránená pred zašpinením a je zabránené aj jej vysúšaniu.

Výrobca SlovaColor s.r.o.
Balenie 250ml
Značka HG

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Balenie Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8711577015176 250ml 10
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,