GLADE Aromatherapy Vonné tyčinky Calm Mind 80 ml

Glade | Dekoratívne osviežovače | Kód: 5000204227468
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
8,89 €
7,41 € bez DPH

GLADE Aromatherapy Vonné tyčinky Calm Mind 80 ml

Glade® Aromatherapy – Život v rovnováhe s každým nádychom

Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok z vône so stimulujúcim účinkom svetla. Využíva esenciálne oleje na posilnenie rovnováhy a harmónie ľudského organizmu. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity, a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Prémiové esenciálne oleje z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia rad Glade® Aromatherapy výnimočným.

Dekoratívne vonné tyčinky Glade® Aromatherapy Reed Difusser uvoľňujú esenciálne oleje prostredníctvom ratanových stebiel a vytvárajú tak príjemnú atmosféru prevoňanú prémiovými vôňami. Jantárová farba fľaštičky bráni prenikaniu svetla a tým chráni kvalitu esenciálnych olejov.

  • Osem ratanových tyčiniek
  • Čistý dizajn fľaštičky z jantárového skla
  • Náplň vydrží až 45 dní
  • Škatuľka je vyrobená zo 100 % recyklovaného papiera

Náplň Calm Mind v sebe skrýva nádhernú citrónovú vôňu s bergamotom
Vôňa Glade® Aromatherapy Calm Mind si vás získa hneď na prvé uvoľnenie. Calm Mind s vôňou bergamotu a citrónovej trávy, navodí príjemnú atmosféru. Bergamot pozitívne pôsobí proti stresu a celkovému napätiu. Vôňa citrónovej trávy pomáha uvoľňovať pri bolesti. Bergamot pochádza z Kalábrie v Taliansku a je certifikovaný organizáciou Rainforest Alliance. Citrónová tráva pochádza z Indie a Indonézie.

Jantárový pohárik bráni preniknutiu svetla
Osem ratanových tyčiniek Glade® Aromatherapy je umiestnených do štýlového jantárového pohára, ktorý zabraňuje preniknutiu svetla, vďaka čomu zabezpečí tie najlepšie podmienky pre kvalitu esenciálnych olejov. Náplň Glade® Aromatherapy Calm Mind vydrží až 45 dní.

Značka Glade
Výrobca SC Johnson
Balenie 80ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 5000204227468 3
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,