Dr. Santé Detox Hair, šampón na vlasy 250 ml

Dr. Santé | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8588006039016

Detoxikačný šampón s aktívnym uhlím z bambusu.

Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
2,29 €
1,91 € bez DPH

Dr. Santé Detox Hair šampón na vlasy 250 ml - s aktívným uhlím z bambusu

Pre intenzívnu regeneráciu vyčerpaných vlasov.

* Čistí a detoxikuje

Toxíny prítomné v okolitom prostredí veľmi nepriaznivo účinkujú na vlasy. Prach, výpary a dym sa usádzajú na vlasoch a pokožke na hlave, čím vystavujú vlasový stvol aj vlasový folikul systematickej deštrukcii. Vlasy sa začnú lámať, stratia lesk, môžu sa objaviť problémy s lupinami a vlasy môžu dokonca začať nadmerne vypadávať. Mimoriadne nepriaznivý vplyv na vlasy má životné prostredie vo veľkomestách – vlasy sa môžu stať až niekoľkonásobne citlivejšie na vonkajšie vplyvy.

Rad prípravkov Detox Hair, ktorého základom je aktívne uhlie z bambusu, je špeciálne vyvinutý na detoxikáciu vlasov a pokožky na hlave – zaisťuje hĺbkovú očistu od ekotoxínov a škodlivých mikroskopických látok:

Aktívne uhlie z bambusu funguje ako vysoko účinná špongia, ktorá absorbuje toxíny a nečistoty – doslova „vytiahne“ škodlivé látky z vlasov a pokožky na hlave.

Citrónový esenciálny olej osviežuje a spevňuje vlasy.

Olej zo semien rastliny Inca Inchi obsahuje mastné kyseliny (omega 3, omega 6, omega 9), ktoré zabraňujú lámaniu vlasov, pomáhajú predchádzať rozdvojeným končekom a dodávajú vlasom žiarivý lesk.

Komplex rastlinných aminokyselín (pšenica, sója) posilňuje vlasy, zvyšuje ich ochranu pri rôznych procedúrach v kaderníckom salóne alebo doma, zbavuje vlasy kučeravosti a odstraňuje statickú elektrinu (antistatický účinok). Šampón intenzívne umýva vlasy a pokožku na hlave bez nadmerného vysúšania.

Ľahká pena sa rýchlo oplachuje a zanecháva iba pocit sviežosti a ľahkosti.

Značka Dr. Santé
Výrobca Elfapharm
Balenie 250ml

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,