Dermacol Aroma Ritual Apple & Cinnamon telový peeling 200 ml

Dermacol | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8590031104812
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
4,90 €
4,08 € bez DPH

DERMACOL Aroma Ritual Embrasing Body Scrub Apple & Cinnamon 200 g

Hrejivý telový peeling DERMACOL Aroma Ritual Embrasing Body Scrub Apple & Cinnamon s obsahom 200 g s nádhernou vôňou červeného jablka a aromatickej škorice jemne pokožku ošetruje a zbavuje ju odumretých kožných buniek pomocou kryštálikov cukru. Pokožku tela čistí, vyhladzuje a navracia jej vitalitu. Zanecháva ju zamatovo hebkú a žiarivú. Peeling vás príjemne zahreje a zbaví pocitu chladu a únavy. Hrejivá vôňa jablka a škorice vašu pokožku krásne prevonia, povzbudí zmysly a prinesie uvoľnenie. Doprajte si odpočinok po namáhavom dni a rozmaznávajte svoju pokožku s týmto blahodarným peelingom Aroma Ritual Embrasing Body Scrub Apple & Cinnamon od svetovej značky Dermacol.

Aktívne látky:
Kryštáliky cukru odstraňujú z pokožky odumretú kožu a nečistoty a pokožku krásne vyhladzujú. Aromatická vôňa červeného jablka a škorice osviežuje a povzbudzuje myseľ.

Účinky:
Výsledkom aplikácie peelingu je hodvábne jemná a hladká pokožka, dokonale čistá a nádherne voňajúca, ktorá žiari vitálnym a zdravým vzhľadom.

Použitie:
Aplikujte peeling na vlhkú pokožku raz týždenne, krúživými pohybmi jemne vmasírujte a potom pokožku dôkladne umyte vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Balenie 200g
Výrobca Dermacol
Značka Dermacol

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,