Cena od - do
Štítky
Výpredaj
Dostupnosť
Skladom

1 – 18 / 18

Tradícia Butcher 's siaha až do roku 1987, kedy Graham Baker založil malú rodinnú spoločnosť, ktorá sa vďaka vášni majiteľov a zamestnancov stala firmou medzinárodného dosahu.  Od svojho založenia má firma poslanie reagovať na nutričné ​​potreby psov a mačiek tak, aby každému z nich poskytovala všetky potrebné živiny. Základom tvorby receptúr Butcher 's je starostlivosť o vysokú kvalitu surovín a ich prírodný pôvod. Výrobky sú vyrábané v moderných továrňach podliehajúcich prísnym kontrolám kvality, ktoré dávajú istotu, že štvornohí klienti dostanú hodnotný produkt, najlepší pre ich zdravie a pohodu.

Pre vášho psa nie je nič lepšie ako výživné jedlo, preto sa v receptoch používajú  iba prírodné prísady. Vysoký obsah mäsa a bezlepková receptúra robia z krmiva zdravý, prirodzený a celkovo komplexný zdroj živín pre Vášho maznáčika. Hlavnou prioritou výrobcu je starať sa o zdravie a pohodu psov a mačiek pomocou kvality a výbornej chuti bez použitia umelých farbív, dochucovadiel a konzervačných látok.

Výrobky Butcher 's oceňujú nielen nároční maznáčikovia, ale aj ich majitelia. O tom svedčí aj ocenenie v kategórii krmív pre psov a mačky - Good Brand 2011 a 2019, Best Product 2012 a 2020, Cena spotrebiteľa "Objav roka 2011", Perly roku 2012 a Značka dekády 2009-2019.

Vo Veľkej Británii boli v roku 2019 ocenení tromi prestížnymi cenami - Innovation Awards, Best Branded Supplier a Best Brand Sustainability Initiative. Okrem toho majú Certifikát spoľahlivosti a Ocenenie Moderná spoločnosť.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,